Black Crowes, The

The Black Crowes je americká rocková skupina založená v roku 1989. Sú inšpirovaní interpretmi ako The Rolling Stones, Lynyrd Skynyrd, Faces, Buddy Guy, Otis Redding alebo Humble Pie. V žánrovom ponímaní je to zmes blues-rocku 70-tých rokov, country, folku, soulu a taktiež južanského rocku. Ústrednými postavami sú bratia Chris a Rich Robinsonovci, ktorí sú zároveň aj hlavnými autormi hudby. The Black Crowes patria medzi popredných predstaviteľov amerického rocku 90-tých rokov. Celosvetovo majú na konte viac ako 35 miliónov predaných nosičov.

Debutový album Shake Your Money Maker (1990) ich okamžite vystrelí do popredia záujmu. V USA obsadí 4. miesto a získava 5-krát platinovú platňu, v UK obsadzuje miesto číslo 36. Vzišli z neho... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Black 1990 Black Crowes, The - Shake Your Money Maker
hodnocení/rating Black Crowes, The - Shake Your Money Maker
0/0
recenze/hodnocení
Black 1992 Black Crowes, The - The Southern Harmony And Musical Companion
hodnocení/rating Black Crowes, The - The Southern Harmony And Musical Companion
1/1
recenze/hodnocení
Black 1994 Black Crowes, The - Amorica
hodnocení/rating Black Crowes, The - Amorica
0/0
recenze/hodnocení
Black 1996 Black Crowes, The - Three Snakes And One Charm
hodnocení/rating Black Crowes, The - Three Snakes And One Charm
0/0
recenze/hodnocení
Black 1999 Black Crowes, The - By Your Side
hodnocení/rating Black Crowes, The - By Your Side
0/0
recenze/hodnocení
Black 2000 Black Crowes, The - Live At The Greek (Jimmy Page & The Black Crowes)
hodnocení/rating Black Crowes, The - Live At The Greek (Jimmy Page & The Black Crowes)
0/0
recenze/hodnocení
Black 2001 Black Crowes, The - Lions
hodnocení/rating Black Crowes, The - Lions
0/0
recenze/hodnocení
Black 2002 Black Crowes, The - Live
hodnocení/rating Black Crowes, The - Live
0/0
recenze/hodnocení
Black 2006 Black Crowes, The - Freak 'n' Roll...Into The Fog (live)
hodnocení/rating Black Crowes, The - Freak 'n' Roll...Into The Fog (live)
0/0
recenze/hodnocení
Black 2006 Black Crowes, The - The Lost Crowes
hodnocení/rating Black Crowes, The - The Lost Crowes
0/0
recenze/hodnocení
Black 2008 Black Crowes, The - Warpaint
hodnocení/rating Black Crowes, The - Warpaint
0/0
recenze/hodnocení
Black 2009 Black Crowes, The - Before The Frost...Until The Freeze
hodnocení/rating Black Crowes, The - Before The Frost...Until The Freeze
0/0
recenze/hodnocení
Black 2009 Black Crowes, The - Warpaint Live
hodnocení/rating Black Crowes, The - Warpaint Live
0/0
recenze/hodnocení
Black 2010 Black Crowes, The - Croweology
hodnocení/rating Black Crowes, The - Croweology
0/0
recenze/hodnocení
Black 2013 Black Crowes, The - Wiser For The Time (live)
hodnocení/rating Black Crowes, The -  Wiser For The Time (live)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000