Black Country Communion

Doba superskupín je späť!

A na jej vlne surfuje aj jeden z najikonickejších zástupcov gitary súčasnosti, Joe Bonamassa. Spolu s veteránom hard-funk rockového sveta, Glennom Hughesom, onálepkovaným „synom Bonhama“ Jasonom Bonhamom a Cooperovým klávesákom Derekom Sherinianom. No, ono je to vlastne skôr projekt Hughesa, keď si človek uvedomí, kto skladá a spieva väčšinu vecí na debutovom albume Black Country Communion zo septembra 2010. Hard rockový svet sa teší a Glenn údajne (ak máme veriť Wikipédii, ktorá verí EspyRock.com) venuje svoj drahocenný dar čmárať tužkou po notovej osnove písaniu vecí na druhý album. Uvidíme, kam to dospeje.

hejkal 11/2010

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Black 2010 Black Country Communion - Black Country Communion
hodnocení/rating Black Country Communion - Black Country Communion
4/6
recenze/hodnocení
Black 2011 Black Country Communion - 2
hodnocení/rating Black Country Communion - 2
3/4
recenze/hodnocení
Black 2011 Black Country Communion - Live Over Europe (dvd)
hodnocení/rating Black Country Communion - Live Over Europe (dvd)
0/0
recenze/hodnocení
Black 2012 Black Country Communion - Afterglow
hodnocení/rating Black Country Communion - Afterglow
2/2
recenze/hodnocení
Black 2017 Black Country Communion - BCCIV
hodnocení/rating Black Country Communion - BCCIV
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000