Bittová, Iva

Iva Bittová je česká speváčka, huslistka a herečka. Patrí k najvýraznejším osobnostiam alternatívnej hudobnej scény a dovolím si tvrdiť, že v celosvetovom merítku.

Narodila sa r. 1958 v Bruntále (severná Morava) v rodine hudobníkov. Matka Ludmila bola učiteľkou v materskej škôlke a svoj čas venovala hlavne rodine a spevu. Otec Koloman Bitto sa narodil na južnom Slovensku a bol muzikant. Hral na mnoho nástrojov, najčastejšie na kontrabas, cimbal, gitaru a trúbku. Jeho povolaním bola hra na kontrabas v divadelnom orchestri v Opave, a neskôr tiež v Rozhlasovém orchestru lidových nástrojů v Brne (BROLN). Venoval sa vážnej a ľudovej hudbe a v tomto duchu Iva s dvomi sestrami vyrastala. Staršia sestra Ida spieva... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Bittová, 1986 Bittová, Iva - Iva Bittová (EP)
hodnocení/rating Bittová, Iva - Iva Bittová (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Bittová, 1987 Bittová, Iva - Bittova & Fajt (1997 CD)
hodnocení/rating Bittová, Iva - Bittova & Fajt (1997 CD)
1/2
recenze/hodnocení
Bittová, 1989 Bittová, Iva - Iva Bittová + Dunaj
hodnocení/rating Bittová, Iva - Iva Bittová + Dunaj
1/3
recenze/hodnocení
Bittová, 1990 Bittová, Iva - Iva Bittová
hodnocení/rating Bittová, Iva - Iva Bittová
0/0
recenze/hodnocení
Bittová, 1991 Bittová, Iva - River Of Milk
hodnocení/rating Bittová, Iva - River Of Milk
0/0
recenze/hodnocení
Bittová, 1994 Bittová, Iva - Ne, nehledej
hodnocení/rating Bittová, Iva - Ne, nehledej
0/0
recenze/hodnocení
Bittová, 1995 Bittová, Iva - Kolednice
hodnocení/rating Bittová, Iva - Kolednice
0/0
recenze/hodnocení
Bittová, 1996 Bittová, Iva - Divná slečinka
hodnocení/rating Bittová, Iva - Divná slečinka
0/3
recenze/hodnocení
Bittová, 1997 Bittová, Iva - Béla Bartók - 44 Duets for Two Violins (Iva Bittová & Dorothea Kellerová)
hodnocení/rating Bittová, Iva - Béla Bartók - 44 Duets for Two Violins (Iva Bittová & Dorothea Kellerová)
0/0
recenze/hodnocení
Bittová, 1997 Bittová, Iva - Bílé inferno 2CD (Iva Bittová, Vladimír Václavek)
hodnocení/rating Bittová, Iva - Bílé inferno 2CD (Iva Bittová, Vladimír Václavek)
1/4
recenze/hodnocení
Bittová, 1997 Bittová, Iva - Iva Bittova (Nonesuch Records, USA)
hodnocení/rating Bittová, Iva - Iva Bittova (Nonesuch Records, USA)
0/0
recenze/hodnocení
Bittová, 1998 Bittová, Iva - Classic
hodnocení/rating Bittová, Iva - Classic
0/0
recenze/hodnocení
Bittová, 2001 Bittová, Iva - Čikori
hodnocení/rating Bittová, Iva - Čikori
1/1
recenze/hodnocení
Bittová, 2001 Bittová, Iva - Echoes (with Andreas Kröper)
hodnocení/rating Bittová, Iva - Echoes (with Andreas Kröper)
0/0
recenze/hodnocení
Bittová, 2002 Bittová, Iva - Ples Upírů / Dance Of The Vampires (Nederlands Blazers Ensemble, Iva Bittová)
hodnocení/rating Bittová, Iva - Ples Upírů / Dance Of The Vampires (Nederlands Blazers Ensemble, Iva Bittová)
0/0
recenze/hodnocení
Bittová, 2002 Bittová, Iva - J. H. (Jako Host)
hodnocení/rating Bittová, Iva - J. H. (Jako Host)
0/0
recenze/hodnocení
Bittová, 2004 Bittová, Iva - Moravian Folk Poetry In Songs (Leoš Janáček - Iva Bittová, Škampa Quartet)
hodnocení/rating Bittová, Iva - Moravian Folk Poetry In Songs (Leoš Janáček - Iva Bittová, Škampa Quartet)
0/0
recenze/hodnocení
Bittová, 2005 Bittová, Iva - Elida
hodnocení/rating Bittová, Iva - Elida
1/1
recenze/hodnocení
Bittová, 2005 Bittová, Iva - The Party
hodnocení/rating Bittová, Iva - The Party
0/0
recenze/hodnocení
Bittová, 2006 Bittová, Iva - Superchameleon (DVD)
hodnocení/rating Bittová, Iva - Superchameleon (DVD)
0/0
recenze/hodnocení
Bittová, 2006 Bittová, Iva - Mater (autor Vladimír Godár, hrajú Iva Bittová, Miloš Valent, Marek Štryncl)
hodnocení/rating Bittová, Iva - Mater (autor Vladimír Godár, hrajú Iva Bittová, Miloš Valent, Marek Štryncl)
0/2
recenze/hodnocení
Bittová, 2007 Bittová, Iva - Moravian Gems (George Mraz, Iva Bittova, Emil Viklicky, Laco Tropp)
hodnocení/rating Bittová, Iva - Moravian Gems (George Mraz, Iva Bittova, Emil Viklicky, Laco Tropp)
0/0
recenze/hodnocení
Bittová, 2012 Bittová, Iva - Zvon
hodnocení/rating Bittová, Iva - Zvon
1/3
recenze/hodnocení
Bittová, 2013 Bittová, Iva - Fragments
hodnocení/rating Bittová, Iva - Fragments
0/3
recenze/hodnocení
Bittová, 2014 Bittová, Iva - Nocz & Iva Bittová
hodnocení/rating Bittová, Iva - Nocz & Iva Bittová
0/0
recenze/hodnocení
Bittová, 2014 Bittová, Iva - Entwine/Proplétám
hodnocení/rating Bittová, Iva - Entwine/Proplétám
0/0
recenze/hodnocení
Bittová, 2015 Bittová, Iva - Nayive (Eviyan - Iva Bittová, Gyan Riley, Evan Ziporyn)
hodnocení/rating Bittová, Iva - Nayive (Eviyan - Iva Bittová, Gyan Riley, Evan Ziporyn)
1/2
recenze/hodnocení
Bittová, 2016 Bittová, Iva - At Home (Iva Bittová & Čikori)
hodnocení/rating Bittová, Iva - At Home (Iva Bittová & Čikori)
2/3
recenze/hodnocení
Bittová, 2017 Bittová, Iva - New Cicada Trio: Live In Beacon
hodnocení/rating Bittová, Iva - New Cicada Trio: Live In Beacon
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000