Birth Control

Významná nemecká hard rocková skupina, ktorá vznikla koncom 60. rokov a z dobového „krautrocku“ sa rýchlo vyšplhala k titulu nemecká Deep Purple. Zaujímavosťou bol spievajúci bubeník Bernd Noske a za zmienku stoja aj dobovo nekorektné obaly so zvracajúcou kobylkou, tučnou ženou žmýkajúcou z vychudnutého chlapa decká a pod. Najúspešnejšia nahrávka Hoodoo man z roku 1972 obsahovala aj najslávnejšiu skladbu Gamma ray. Od albumu Plastic people je badať sklony k štýlovému rozptylu, čo malo za následok stratu pozícií, napriek tomu sa skupina dokázala udržať až do 80. rokov, pravda, v rôznych zostavách, aj bez bubeníka Noskeho.

V 90. Rokoch sa Birth Control zjavila znovu a nahrala niekoľko albumov, posledný je z roku 2003 a nesie... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Birth 1970 Birth Control - Birth Control
hodnocení/rating Birth Control - Birth Control
0/1
recenze/hodnocení
Birth 1971 Birth Control - Operation
hodnocení/rating Birth Control - Operation
0/0
recenze/hodnocení
Birth 1972 Birth Control - Hoodoo man
hodnocení/rating Birth Control - Hoodoo man
1/1
recenze/hodnocení
Birth 1973 Birth Control - Rebirth
hodnocení/rating Birth Control - Rebirth
0/0
recenze/hodnocení
Birth 1974 Birth Control - Live
hodnocení/rating Birth Control - Live
1/1
recenze/hodnocení
Birth 1975 Birth Control - Plastic people
hodnocení/rating Birth Control - Plastic people
1/1
recenze/hodnocení
Birth 1976 Birth Control - Backdoor possibilities
hodnocení/rating Birth Control - Backdoor possibilities
0/0
recenze/hodnocení
Birth 1977 Birth Control - Increase
hodnocení/rating Birth Control - Increase
0/0
recenze/hodnocení
Birth 1978 Birth Control - Titanic
hodnocení/rating Birth Control - Titanic
0/0
recenze/hodnocení
Birth 1978 Birth Control - Rock on brain
hodnocení/rating Birth Control - Rock on brain
0/0
recenze/hodnocení
Birth 1979 Birth Control - Live'79
hodnocení/rating Birth Control - Live'79
0/0
recenze/hodnocení
Birth 1980 Birth Control - Count on Dracula!
hodnocení/rating Birth Control - Count on Dracula!
0/0
recenze/hodnocení
Birth 1981 Birth Control - Deal done at night
hodnocení/rating Birth Control - Deal done at night
0/0
recenze/hodnocení
Birth 1982 Birth Control - Bäng!
hodnocení/rating Birth Control - Bäng!
0/0
recenze/hodnocení
Birth 1994 Birth Control - Condomium
hodnocení/rating Birth Control - Condomium
0/0
recenze/hodnocení
Birth 1995 Birth Control - Two worlds
hodnocení/rating Birth Control - Two worlds
0/0
recenze/hodnocení
Birth 1996 Birth Control - Jungle life
hodnocení/rating Birth Control - Jungle life
0/1
recenze/hodnocení
Birth 1998 Birth Control - Getting there
hodnocení/rating Birth Control - Getting there
0/0
recenze/hodnocení
Birth 2000 Birth Control - Live abortion
hodnocení/rating Birth Control - Live abortion
0/0
recenze/hodnocení
Birth 2003 Birth Control - Alsatian
hodnocení/rating Birth Control - Alsatian
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000