Biglietto Per L'Inferno

Talianska progresívne hard-art rocková skupina Biglieto per l’Inferno vznikla v roku 1972 v Lecco, pričom zostavu tvorili hudobníci pochádzajúci zo skupín Gee a Mako Sharks, konkrétne Fausto Branchini (basa), Mauro Gnecchi (bicie), Giuseppe Banfi (klávesy), Marco Mainetti (gitara), Claudio Canali (spev, flauta), Giuseppe Cossa (klávesy). Eponymný debutový album z roku 1974 produkoval Maurizio Salvadori a dnes je považovaný za jeden z najlepších hard rockových albumov krížených s dvomi klávesákmi a flautou. Na obale sa skvie fotka skáčuceho speváka Canaliho od fotografa Caesara Montiho. Album sprevádzal singel Una stranna regina/Confessione (instrumental). Ešte v ten istý rok skupina nahrala pod taktovkou producenta Eugenia Finardiho aj druhý album, dokonca... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Biglietto 1974 Biglietto Per L'Inferno - Biglietto Per L’Inferno
hodnocení/rating Biglietto Per L'Inferno - Biglietto Per L’Inferno
2/4
recenze/hodnocení
Biglietto 1992 Biglietto Per L'Inferno - Il tempo della semina
hodnocení/rating Biglietto Per L'Inferno - Il tempo della semina
0/0
recenze/hodnocení
Biglietto 2005 Biglietto Per L'Inferno - Live 1974
hodnocení/rating Biglietto Per L'Inferno - Live 1974
0/0
recenze/hodnocení
Biglietto 2009 Biglietto Per L'Inferno - Tra l'assurdo e la ragione
hodnocení/rating Biglietto Per L'Inferno - Tra l'assurdo e la ragione
1/2
recenze/hodnocení
Biglietto 2015 Biglietto Per L'Inferno - Vivi, lotta, pensa
hodnocení/rating Biglietto Per L'Inferno - Vivi, lotta, pensa
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000