Bigelf

Bigelf, psychedelická rocková kapela založená v Los Angeles v roce 1991.

Svůj debut "Closer To Doom" vydala v roce 1996. Tahle partička, vůči které je slovo ordinérnost oxymoron, hraje rock načichlý závanem jmen jako Black Sabbath, Pink Floyd či The Beatles... Jejich hudba je příznačná až heroickou bombastičností, retro zvukem docíleným zejména využitím mellotronu, rozjíveností a pompou.

Zatím posledním počinem kapely je album INTO THE MAELSTROM

matwes 03/2014

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Bigelf 1996 Bigelf - Closer to doom
hodnocení/rating Bigelf - Closer to doom
0/1
recenze/hodnocení
Bigelf 2000 Bigelf - Money machine
hodnocení/rating Bigelf - Money machine
0/0
recenze/hodnocení
Bigelf 2003 Bigelf - Hex
hodnocení/rating Bigelf - Hex
0/1
recenze/hodnocení
Bigelf 2008 Bigelf - Cheat the gallows
hodnocení/rating Bigelf - Cheat the gallows
0/0
recenze/hodnocení
Bigelf 2014 Bigelf - Into the maelstrom
hodnocení/rating Bigelf - Into the maelstrom
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000