Bezar, Emily

Emily Bezar je speváčka, klaviristka a skladateľka z USA zo štátu California. Klavír začala študovať už ako dieťa a popritom nasávala rôznorodý typ hudby od Barbary Streisand, Earth Wind and Fire, Weather Report až po The Clash. Ako tínedžerka objavila elektrický organ a zaujímala sa aj o kapelu The Beatles, od ktorej zbierala a čítala rôzne materiály. Vyštudovala operný spev na Oberlin Conservatory a neskôr prešla na Stanford University, kde sa pre zmenu venovala elektronickej hudbe. V tom čase zložila skladbu, ktorá získala cenu Bourges Electronic vo Francúzsku. Vo veku 20 rokov pobudla aj vo Švajčiarsku a urobila si tam malé štúdio, kde tvorila piesne. Na začiatku 90-tých rokov sa presťahovala späť do Ameriky mesta San Francisca a stala sa z... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Bezar, 1993 Bezar, Emily - Grandmother's Tea Leaves
hodnocení/rating Bezar, Emily - Grandmother's Tea Leaves
0/0
recenze/hodnocení
Bezar, 1996 Bezar, Emily - Moon In Grenadine
hodnocení/rating Bezar, Emily - Moon In Grenadine
0/0
recenze/hodnocení
Bezar, 1999 Bezar, Emily - Four Walls Bending
hodnocení/rating Bezar, Emily - Four Walls Bending
0/0
recenze/hodnocení
Bezar, 2004 Bezar, Emily - Angels' Abacus
hodnocení/rating Bezar, Emily - Angels' Abacus
0/0
recenze/hodnocení
Bezar, 2005 Bezar, Emily - The Rococo B​-​Sides (EP)
hodnocení/rating Bezar, Emily - The Rococo B​-​Sides (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Bezar, 2008 Bezar, Emily - Exchange
hodnocení/rating Bezar, Emily - Exchange
0/0
recenze/hodnocení
Bezar, 2011 Bezar, Emily - Fooled By Yesterday
hodnocení/rating Bezar, Emily - Fooled By Yesterday
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000