Believe

Počiatkom histórie poľskej skupiny Believe bol rok 2006 keď bol vydaný ich prvý album „Hope to See Another Day“. Na ňom sa znovu stretli tvorcovia legendárnej poľskej skupiny Collage: Mirek Gil (gitara), Przemas Zawadzki (basa) a Tomek Rózycki (vokál). Novovzniknutú skupinu doplnili Vlodi Tafel (bicie) Adam Milosz (klávesy) a v neposlednom rade japonka Satomi (husle), ktorá sa veľkou mierou podieľa na charakteristickom zvuku Believe. Texty skladieb prvého albumu vytvoril Robert Sieradzki.

Druhý album je v roku 2008 vydaný „Yesterday is a Friend“, ktorý rovnako ako prvý zbiera priaznivé recenzie a po celom svete získava mnoho fanúšikov. V rovnakom roku vychádza aj DVD „Hope to See Another Day, Live“, natočené na známej poľskej scéne... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Believe 2006 Believe - Hope to See Another Day
hodnocení/rating Believe - Hope to See Another Day
0/0
recenze/hodnocení
Believe 2008 Believe - Yesterday is a Friend
hodnocení/rating Believe - Yesterday is a Friend
0/3
recenze/hodnocení
Believe 2009 Believe - This Bread is Mine
hodnocení/rating Believe - This Bread is Mine
1/4
recenze/hodnocení
Believe 2009 Believe - Live at the 1st Oskar Art Rock Festival 2006
hodnocení/rating Believe - Live at the 1st Oskar Art Rock Festival 2006
0/0
recenze/hodnocení
Believe 2010 Believe - World is Round
hodnocení/rating Believe - World is Round
0/1
recenze/hodnocení
Believe 2013 Believe - The Warmest Sun In Winter
hodnocení/rating Believe - The Warmest Sun In Winter
1/2
recenze/hodnocení
Believe 2017 Believe - Seven Widows
hodnocení/rating Believe - Seven Widows
1/4
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000