Beefeaters

Počiatky tejto dánskej bluesrockovej skupiny možno vystopovať v roku 1963, kedy, sa dala dokopy v zostave Søren Seirup (bass, vocal), Lars Kofoed (guitar), Jimmy Sardorf (lead guitar), Niels Kjær Mortensen (drums) a Curt Parking (guitar, vocal). Po personálnych zmenách (odišli Mortensen, Kofoed a Parking, prišli Erling Madsen (drums) a Morten Kjærumgård (organ), neskôr sa na poste bicích objavil Max Nhuthzhi) nahrali debutový eponymný album (na obale predelený na dve slová Beef Eaters – Pojedači hovädzieho, inak slovo Beefeater sa používa na označenie ceremoniálnej stráže Londýnskeho Toweru) plný rhytm and blues, súdobého popu a psychedélie, nie nepodobnej Rolling Stones a Pretty Things. Významným členom skupiny sa potom stal Peter... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Beefeaters 1967 Beefeaters - Beefeaters
hodnocení/rating Beefeaters - Beefeaters
0/0
recenze/hodnocení
Beefeaters 1969 Beefeaters - Meet you there
hodnocení/rating Beefeaters - Meet you there
1/1
recenze/hodnocení
Beefeaters 1999 Beefeaters - Live 1968
hodnocení/rating Beefeaters - Live 1968
0/0
recenze/hodnocení
Beefeaters 2004 Beefeaters - Troels vanvittige parkering - DR live sessions 1967 & 1968
hodnocení/rating Beefeaters - Troels vanvittige parkering - DR live sessions 1967 & 1968
0/0
recenze/hodnocení
Beefeaters 2004 Beefeaters - The secret tapes - Live somewhere in Scandinavia November 1968
hodnocení/rating Beefeaters - The secret tapes - Live somewhere in Scandinavia November 1968
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000