Beardfish

Švédská retro-progresivní čtveřice Beardfish dokáže svým kompozicím zcela přesvědčivě vtisknout pravou, nefalšovanou atmosféru (zejména) artrockového hledání 70. let. Jakoby se tito excelentní Švédové, kteří se dali dohromady teprve na samém počátku tohoto tisíciletí, dokázali vrátit v čase, který pro nás ostatní už dávno pominul a s patřičným nadhledem těch, kteří znají všechny uplynulé etapy hudebního vývoje mohli vše transformovat do kouzelného hávu jakékoli předtím nahrávající kapely či interpreta hrajícího blues, hard rock, funk, art rock, prog rock či independent music. A aby to nakonec nebyla příliš seriózní nuda, tak občas do toho přimíchají nějakou tu vyřechtanou koninu.

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Beardfish 2003 Beardfish - Från En Plats Du Ej Kan Se
hodnocení/rating Beardfish - Från En Plats Du Ej Kan Se
0/1
recenze/hodnocení
Beardfish 2006 Beardfish - The Sane Day
hodnocení/rating Beardfish - The Sane Day
0/2
recenze/hodnocení
Beardfish 2007 Beardfish - Sleeping In Traffic:Part One
hodnocení/rating Beardfish - Sleeping In Traffic:Part One
2/5
recenze/hodnocení
Beardfish 2008 Beardfish - Sleeping In Traffic:Part Two
hodnocení/rating Beardfish - Sleeping In Traffic:Part Two
2/6
recenze/hodnocení
Beardfish 2009 Beardfish - Destined Solitaire
hodnocení/rating Beardfish - Destined Solitaire
2/5
recenze/hodnocení
Beardfish 2011 Beardfish - Mammoth
hodnocení/rating Beardfish - Mammoth
1/5
recenze/hodnocení
Beardfish 2012 Beardfish - The Void
hodnocení/rating Beardfish - The Void
1/4
recenze/hodnocení
Beardfish 2015 Beardfish - +4626-Comfortzone
hodnocení/rating Beardfish - +4626-Comfortzone
1/5
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000