Be-Bop Deluxe

Be-Bop Deluxe založil v roku 1972 v anglickom Wakefield hudobník Bill Nelson. Hudobne boli ovplyvnení takými osobnosťami ako napríklad David Bowie, Frank Zappa či skupinami Roxy Music, King Crimson a Pink Floyd. Žánrovo by sa dali asi ťažko zaradiť, ale hrali niečo na pomedzí glam rocku, prog rocku a rock and rollu. V roku 1978 sa zoskupenie rozpadlo a to bol už zrejme aj koniec jednej z ďalších zaujímavých skupín 70. rokov.

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Be-Bop 1974 Be-Bop Deluxe - Axe Victim
hodnocení/rating Be-Bop Deluxe - Axe Victim
0/1
recenze/hodnocení
Be-Bop 1975 Be-Bop Deluxe - Futurama
hodnocení/rating Be-Bop Deluxe - Futurama
0/0
recenze/hodnocení
Be-Bop 1976 Be-Bop Deluxe - Sunburst Finish
hodnocení/rating Be-Bop Deluxe - Sunburst Finish
0/0
recenze/hodnocení
Be-Bop 1976 Be-Bop Deluxe - Modern Music
hodnocení/rating Be-Bop Deluxe - Modern Music
1/1
recenze/hodnocení
Be-Bop 1977 Be-Bop Deluxe - Live In The Air Age
hodnocení/rating Be-Bop Deluxe - Live In The Air Age
0/0
recenze/hodnocení
Be-Bop 1978 Be-Bop Deluxe - Drastic Plastic
hodnocení/rating Be-Bop Deluxe - Drastic Plastic
0/0
recenze/hodnocení
Be-Bop 1994 Be-Bop Deluxe - Radioland BBC Radio 1 Live In Concert
hodnocení/rating Be-Bop Deluxe - Radioland BBC Radio 1 Live In Concert
0/0
recenze/hodnocení
Be-Bop 1998 Be-Bop Deluxe - Tramcar To Tomorrow-Live
hodnocení/rating Be-Bop Deluxe - Tramcar To Tomorrow-Live
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000