Barock Project

Barock Project je talianska prog-rocková kapela založená v roku 2013 klávesákom a hlavným skladateľom Lucom Zabbinim. Tento muzikant pochádza z hudobnej rodiny a už v skorom veku ho fascinoval progresívny rock 70-tých rokov, najviac kapela Emerson Lake and Palmer. Taktiež sa však zaujímal aj o klasickú a jazzovú hudbu. Všetky tieto vplyvy sa premietli aj do jeho skupiny Barock Project, ktorá si postupne vybudovala silné zázemie. V jej radoch má zásadné postavenie aj talentovaný spevák Luca Pancaldi, ktorý je členom už od ich začiatkov.

Prvé dva albumy Misteriosevoci (2007, Musea Records) a Rebus (2009, Mellow Records) dostali priaznivé hodnotenia a zaujímavosťou je, že boli naspievané v talianskom jazyku. Prechod do angličtiny zaznamenal... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Barock 2007 Barock Project - Misteriosevoci
hodnocení/rating Barock Project - Misteriosevoci
0/0
recenze/hodnocení
Barock 2009 Barock Project - Rebus
hodnocení/rating Barock Project - Rebus
0/0
recenze/hodnocení
Barock 2012 Barock Project - Coffee In Neukölln
hodnocení/rating Barock Project - Coffee In Neukölln
0/1
recenze/hodnocení
Barock 2015 Barock Project - Skyline
hodnocení/rating Barock Project - Skyline
0/2
recenze/hodnocení
Barock 2017 Barock Project - Detachment
hodnocení/rating Barock Project - Detachment
2/10
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000