Bang

V ďalšom diely môjho nepravidelného progboarďáckeho seriálu o amerických priamočiarych amerických hard rockových skupinách sa budem venovať výbušne poňatej kapelke Bang. Pochádza z Floridy, konkrétne z Filadelfie, a jej história sa začala písať krátko po Woodstocku, v auguste 1969. Založili ju dvaja šestnásťroční tínedžeri, gitarista Frankie Glicken a basák Frank Ferrara. Cez inzerát získali bubeníka Tonyho Diorioa a zostava bola kompletná. Doba Beatles pomaly končila, nuž trojica svoje smerovanie obrátila ku kapelám typu Grand Funk Railroad alebo Black Sabbath. Skupina sa pomenovala Magic Band a na chvíľku skúšala obohatiť svoj výraz o speváka, z ktorého história zachovala iba iniciály C.J. a tiež niekoľko klávesákov. Kapela menila... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Bang 1972 Bang - Bang
hodnocení/rating Bang - Bang
2/3
recenze/hodnocení
Bang 1972 Bang - Mother/Bow to the king
hodnocení/rating Bang - Mother/Bow to the king
2/2
recenze/hodnocení
Bang 1973 Bang - Music
hodnocení/rating Bang - Music
1/1
recenze/hodnocení
Bang 1999 Bang - Return to zero
hodnocení/rating Bang - Return to zero
0/0
recenze/hodnocení
Bang 2004 Bang - The maze
hodnocení/rating Bang - The maze
0/0
recenze/hodnocení
Bang 2004 Bang - Death of a country
hodnocení/rating Bang - Death of a country
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000