Banco del Mutuo Soccorso

Banco del Mutuo Soccorso (krkolomě přeloženo jako Banka vzájemné pomoci) patří určiě mezi špičky a zakladatele italské progresivní scény, jakými jsou například PFM a Le Orme.

Historie skupiny se začíná psát roku 1969, kdy se k bratrům Nocenzovým (18-ti letý Vittori - klávesy a Gianni - piano) přidává kytarista Franco Coletta, baskytarista Fabrizio Falco a bubeník Mario Achilli. V této (my už víme že prozatimní) sestavě je skupina zastoupena třemi skladbami na nahrávce SOUND 70. Další skladby vyšly až v roce 1989 na LP
... (celý článek)

 

Audio ukázky

Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Banco 1972 Banco del Mutuo Soccorso - Banco del Mutuo Soccorso
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - Banco del Mutuo Soccorso
5/6
recenze/hodnocení
Banco 1972 Banco del Mutuo Soccorso - Darwin !
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - Darwin !
3/4
recenze/hodnocení
Banco 1973 Banco del Mutuo Soccorso - La Sono Nato Libero
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - La Sono Nato Libero
1/1
recenze/hodnocení
Banco 1975 Banco del Mutuo Soccorso - Banco
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - Banco
2/2
recenze/hodnocení
Banco 1976 Banco del Mutuo Soccorso - Garofano Rosso
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - Garofano Rosso
1/1
recenze/hodnocení
Banco 1976 Banco del Mutuo Soccorso - Come in un'ultima cena
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - Come in un'ultima cena
1/1
recenze/hodnocení
Banco 1976 Banco del Mutuo Soccorso - As In A Last Supper
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - As In A Last Supper
0/0
recenze/hodnocení
Banco 1978 Banco del Mutuo Soccorso - ... di terra
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - ... di terra
1/1
recenze/hodnocení
Banco 1979 Banco del Mutuo Soccorso - Canto di Primavera
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - Canto di Primavera
1/1
recenze/hodnocení
Banco 1980 Banco del Mutuo Soccorso - Urgentissimo
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - Urgentissimo
0/0
recenze/hodnocení
Banco 1981 Banco del Mutuo Soccorso - Buone Notizie
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - Buone Notizie
0/0
recenze/hodnocení
Banco 1983 Banco del Mutuo Soccorso - Banco
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - Banco
0/0
recenze/hodnocení
Banco 1985 Banco del Mutuo Soccorso - ... E Via
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - ... E Via
0/0
recenze/hodnocení
Banco 1989 Banco del Mutuo Soccorso - Donna Plautilla
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - Donna Plautilla
0/0
recenze/hodnocení
Banco 1989 Banco del Mutuo Soccorso - Non Mettere Le Dita Nel Naso
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - Non Mettere Le Dita Nel Naso
0/0
recenze/hodnocení
Banco 1991 Banco del Mutuo Soccorso - Da qui messere si domina la valle (compilation)
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - Da qui messere si domina la valle (compilation)
0/0
recenze/hodnocení
Banco 1991 Banco del Mutuo Soccorso - B.M.S. (Banco Del Mutuo Soccorso, 1991 version)
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - B.M.S. (Banco Del Mutuo Soccorso, 1991 version)
0/0
recenze/hodnocení
Banco 1991 Banco del Mutuo Soccorso - Darwin (1991 version)
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - Darwin (1991 version)
1/1
recenze/hodnocení
Banco 1993 Banco del Mutuo Soccorso - La Storia (compilation)
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - La Storia (compilation)
0/0
recenze/hodnocení
Banco 1994 Banco del Mutuo Soccorso - il 13
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - il 13
0/0
recenze/hodnocení
Banco 1997 Banco del Mutuo Soccorso - Nudo (Japonské vydání, kompilace)
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - Nudo (Japonské vydání, kompilace)
0/0
recenze/hodnocení
Banco 1997 Banco del Mutuo Soccorso - Nudo (live)
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - Nudo (live)
0/0
recenze/hodnocení
Banco 1998 Banco del Mutuo Soccorso - Gli Anni 70 (compilation)
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - Gli Anni 70 (compilation)
1/1
recenze/hodnocení
Banco 2003 Banco del Mutuo Soccorso - No Palco (live)
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - No Palco (live)
0/0
recenze/hodnocení
Banco 2005 Banco del Mutuo Soccorso - Seguendo Le Tracce (live)
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - Seguendo Le Tracce (live)
0/0
recenze/hodnocení
Banco 2012 Banco del Mutuo Soccorso - Quaranta (Live Prog Exhibition 2010)
hodnocení/rating Banco del Mutuo Soccorso - Quaranta (Live Prog Exhibition 2010)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000