Balance of Power

Skoro neznámá power metalová skupina z Británie. Jedná se o fantastický power metal s mohutnými kytarami v U.S. stylu, s britským přístupem k progresu a s dávkou pompy. Úderné metalové songy obohacené o klávesy a doteky art rocku, progresivu. Naprosto šílení zpěváci! Skupinou prošli tři. Poslední dva jsou majitelé hrdélek z absolutní extraligy. To se musí slyšet. Poslední borec přidává i zajímavé lehce nakřáplé zabarvení a neskutečné výškaření v epických pasážích. Skupina existuje od druhé půlky devadesátých let až, myslím, do současnosti. Poslední album se jmenuje Heathen Machine a nabízí drtivé kytary, emotivní zpěv a skloubení pompy s tvrdými nájezdy mohutných a dunivých kytar. Jakto, že to tady nikod nezná? Dobrá... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Balance 1996 Balance of Power - When The World Falls Down
hodnocení/rating Balance of Power - When The World Falls Down
1/1
recenze/hodnocení
Balance 1998 Balance of Power - Book Of Secrets
hodnocení/rating Balance of Power - Book Of Secrets
0/1
recenze/hodnocení
Balance 1999 Balance of Power - Ten More Tales Of Grand Illusion
hodnocení/rating Balance of Power - Ten More Tales Of Grand Illusion
0/0
recenze/hodnocení
Balance 2001 Balance of Power - Perfect Balance
hodnocení/rating Balance of Power - Perfect Balance
0/0
recenze/hodnocení
Balance 2003 Balance of Power - Heathen Machine
hodnocení/rating Balance of Power - Heathen Machine
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000