Baker Gurvitz Army

Slávny bubeník Ginger Baker a úspešná bratská dvojica Curtis-Gurvitzovci sa v roku 1974 spojili, aby spáchali tri albumy hard rocku s ľahkou prímesou džezu. Albumy Baker Gurvitz Army (1974), Elysian encounter (1975) a Hearts on fire (1976) boli po rozpade skupiny doplnené množstvom CD, ktoré poskytujú pohľad na skupinu na pódiu.

hejkal 05/2009

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Baker 1974 Baker Gurvitz Army - Baker Gurvitz Army
hodnocení/rating Baker Gurvitz Army - Baker Gurvitz Army
4/5
recenze/hodnocení
Baker 1975 Baker Gurvitz Army - Elysian encounter
hodnocení/rating Baker Gurvitz Army - Elysian encounter
1/1
recenze/hodnocení
Baker 1976 Baker Gurvitz Army - Hearts on fire
hodnocení/rating Baker Gurvitz Army - Hearts on fire
1/1
recenze/hodnocení
Baker 2003 Baker Gurvitz Army - Greatest hits live (1975)
hodnocení/rating Baker Gurvitz Army - Greatest hits live (1975)
0/0
recenze/hodnocení
Baker 2005 Baker Gurvitz Army - Live in Derby 75
hodnocení/rating Baker Gurvitz Army - Live in Derby 75
0/0
recenze/hodnocení
Baker 2005 Baker Gurvitz Army - Live (1975)
hodnocení/rating Baker Gurvitz Army - Live (1975)
0/0
recenze/hodnocení
Baker 2005 Baker Gurvitz Army - Live in London (1975)
hodnocení/rating Baker Gurvitz Army - Live in London (1975)
0/0
recenze/hodnocení
Baker 2008 Baker Gurvitz Army - Still alive (1975)
hodnocení/rating Baker Gurvitz Army - Still alive (1975)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000