Bad Company

Britská skupina Bad Company vznikla na troskách výtečné bluesrockové skupiny Free, která se rozpadla v první polovině r. 1973. Charismatický rockový zpěvák, skladatel a hudebník Paul Rodgers ovšem zdaleka neřekl svoje poslední slovo a hodlal vstoupit na britskou rockovou arénu s novou skupinou. Z Free si vybral bývalého spoluhráče – bubeníka Simona Kirka a protože po odchodu z King Crimson byl bezprizorní i zpívající baskytarista Boz Burrell, byla mu nabídnuta spolupráce. Na kytarový post nastoupil bývalý člen populárních Mott The Hoople – Mick Ralphs.
Název Bad Company použil Rodgers podle stejnojmenného filmu, který ho uhranul v biografu a ostatním členům formující se skupiny se zalíbil jako velmi účinný a výstižný.... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Bad 1974 Bad Company - Bad Company
hodnocení/rating Bad Company - Bad Company
4/6
recenze/hodnocení
Bad 1975 Bad Company - Straight Shooter
hodnocení/rating Bad Company - Straight Shooter
3/4
recenze/hodnocení
Bad 1976 Bad Company - Run With The Pack
hodnocení/rating Bad Company - Run With The Pack
1/2
recenze/hodnocení
Bad 1977 Bad Company - Burnin' Sky
hodnocení/rating Bad Company - Burnin' Sky
1/1
recenze/hodnocení
Bad 1979 Bad Company - Desolation Angels
hodnocení/rating Bad Company - Desolation Angels
2/2
recenze/hodnocení
Bad 1982 Bad Company - Rough Diamonds
hodnocení/rating Bad Company - Rough Diamonds
1/1
recenze/hodnocení
Bad 1985 Bad Company - 10 from 6
hodnocení/rating Bad Company - 10 from 6
0/0
recenze/hodnocení
Bad 1986 Bad Company - Fame And Fortune
hodnocení/rating Bad Company - Fame And Fortune
0/0
recenze/hodnocení
Bad 1988 Bad Company - Dangerous Age
hodnocení/rating Bad Company - Dangerous Age
0/0
recenze/hodnocení
Bad 1990 Bad Company - Holy Water
hodnocení/rating Bad Company - Holy Water
0/0
recenze/hodnocení
Bad 1992 Bad Company - Here Comes Trouble
hodnocení/rating Bad Company - Here Comes Trouble
0/0
recenze/hodnocení
Bad 1993 Bad Company - What You Hear Is What You Get : The Best Of Bad Company
hodnocení/rating Bad Company - What You Hear Is What You Get : The Best Of Bad Company
0/0
recenze/hodnocení
Bad 1995 Bad Company - Company of Strangers
hodnocení/rating Bad Company - Company of Strangers
0/0
recenze/hodnocení
Bad 1996 Bad Company - Stories Told & Untold
hodnocení/rating Bad Company - Stories Told & Untold
0/0
recenze/hodnocení
Bad 2002 Bad Company - Concert : Merchants Of Cool
hodnocení/rating Bad Company - Concert : Merchants Of Cool
0/0
recenze/hodnocení
Bad 2006 Bad Company - Live In Albuquerque 1976
hodnocení/rating Bad Company - Live In Albuquerque 1976
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000