Ayers, Kevin

Kevin Ayers se narodil 16. srpna 1944 v anglickém městě Herne Bay, jeho otcem byl televizní producent Rowan Ayers (pracoval pro BBC). Otec se s matkou však brzy po Kevinově narození rozvedl a mladý Kevin se s matkou a jejím novým manželem přestěhoval do Malajsie. Později se opět vrátili do Anglie, kde začal chodit na gymnázium a následně na vysokou školu. Právě tam se seznámil s mnoha hudebníky, kteří se později nějak zapojili do některých Canterburských skupin. Dva z nich, Robert Wyatt a Hugh Hopper, jej přizvali do skupiny The Wilde Flowers.

Spolu s Wyattem v roce 1966 založil skupinu The Soft Machine (v pozdějších letech již bez "The"). Vedle nich sestavu tvořil zpěvák a... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Ayers, 1969 Ayers, Kevin - Joy of a Toy
hodnocení/rating Ayers, Kevin - Joy of a Toy
1/2
recenze/hodnocení
Ayers, 1970 Ayers, Kevin - Shooting at the Moon
hodnocení/rating Ayers, Kevin - Shooting at the Moon
1/1
recenze/hodnocení
Ayers, 1971 Ayers, Kevin - Whatevershebringswesing
hodnocení/rating Ayers, Kevin - Whatevershebringswesing
0/0
recenze/hodnocení
Ayers, 1973 Ayers, Kevin - Bananamour
hodnocení/rating Ayers, Kevin - Bananamour
1/1
recenze/hodnocení
Ayers, 1974 Ayers, Kevin - The Confessions of Dr. Dream and Other Stories
hodnocení/rating Ayers, Kevin - The Confessions of Dr. Dream and Other Stories
0/0
recenze/hodnocení
Ayers, 1974 Ayers, Kevin - June 1, 1974 (Ayers, Eno, Nico, Cale)
hodnocení/rating Ayers, Kevin - June 1, 1974 (Ayers, Eno, Nico, Cale)
1/1
recenze/hodnocení
Ayers, 1974 Ayers, Kevin - Lady June´s Linguistic Leprosy
hodnocení/rating Ayers, Kevin - Lady June´s Linguistic Leprosy
0/0
recenze/hodnocení
Ayers, 1975 Ayers, Kevin - Sweet Deceiver
hodnocení/rating Ayers, Kevin - Sweet Deceiver
0/0
recenze/hodnocení
Ayers, 1976 Ayers, Kevin - Yes We Have No Mananas (So Get Your Mananas)
hodnocení/rating Ayers, Kevin - Yes We Have No Mananas (So Get Your Mananas)
0/0
recenze/hodnocení
Ayers, 1978 Ayers, Kevin - Rainbow Takeaway
hodnocení/rating Ayers, Kevin - Rainbow Takeaway
0/0
recenze/hodnocení
Ayers, 1980 Ayers, Kevin - That´s What You Get Babe
hodnocení/rating Ayers, Kevin - That´s What You Get Babe
0/0
recenze/hodnocení
Ayers, 1983 Ayers, Kevin - Diamond Jack and the Queen Pain
hodnocení/rating Ayers, Kevin - Diamond Jack and the Queen Pain
0/0
recenze/hodnocení
Ayers, 1984 Ayers, Kevin - Deiá...Vu
hodnocení/rating Ayers, Kevin - Deiá...Vu
0/0
recenze/hodnocení
Ayers, 1986 Ayers, Kevin - As Close as You Think
hodnocení/rating Ayers, Kevin - As Close as You Think
0/0
recenze/hodnocení
Ayers, 1988 Ayers, Kevin - Falling Up
hodnocení/rating Ayers, Kevin - Falling Up
0/0
recenze/hodnocení
Ayers, 1992 Ayers, Kevin - Still Life with Guitar
hodnocení/rating Ayers, Kevin - Still Life with Guitar
0/0
recenze/hodnocení
Ayers, 2007 Ayers, Kevin - The Unfairground
hodnocení/rating Ayers, Kevin - The Unfairground
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000