Auktyon

Auktyon neboli Аукцыон je ruská avantgardní rocková kapela z Petrohradu. Byla založena Leonidem Fjodorovem a Olegem Garkušou na Polytechnickém institutu v bývalém Leningradě v roce 1978, ale svůj dosavadní název Auktyon přijala o pět let později. Kapela prorazila na evropské klubové scéně, kde velmi často dodnes koncertuje. Ačkoli původně hrála post-punk a new wave, postupně se nechala ovlivnit evropským a středoasijským folkem, beatem a poezií ruského futuristy Chlebnikova.

Jejich hudba se neustále vyvíjí a postupně se dostává k více jazzovému podání připomínajícího např. tvorbu Charlese Minguse. Většina jejich skladeb vzniká přímo na jevišti, s dalšími experimenty a improvizacemi na koncertech jsou vypilovány... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Auktyon 1986 Auktyon - Вернись в Сорренто / Return to Sorrento
hodnocení/rating Auktyon - Вернись в Сорренто / Return to Sorrento
0/0
recenze/hodnocení
Auktyon 1986 Auktyon - Д'Обсервер / d'Observer
hodnocení/rating Auktyon - Д'Обсервер / d'Observer
0/0
recenze/hodnocení
Auktyon 1989 Auktyon - В Багдаде все спокойно / All Quiet in Baghdad
hodnocení/rating Auktyon - В Багдаде все спокойно / All Quiet in Baghdad
0/0
recenze/hodnocení
Auktyon 1989 Auktyon - Как я стал предателем / How I Became A Traitor
hodnocení/rating Auktyon - Как я стал предателем / How I Became A Traitor
0/0
recenze/hodnocení
Auktyon 1990 Auktyon - Жопа / Asshole
hodnocení/rating Auktyon - Жопа / Asshole
0/0
recenze/hodnocení
Auktyon 1991 Auktyon - Bodun / Hangover
hodnocení/rating Auktyon - Bodun / Hangover
0/0
recenze/hodnocení
Auktyon 1992 Auktyon - Чайник вина / Teapot of Wine (Auktyon a Hvost)
hodnocení/rating Auktyon - Чайник вина / Teapot of Wine (Auktyon a Hvost)
0/1
recenze/hodnocení
Auktyon 1993 Auktyon - Птица / Bird
hodnocení/rating Auktyon - Птица / Bird
0/0
recenze/hodnocení
Auktyon 2002 Auktyon - Это мама / This is Mom
hodnocení/rating Auktyon - Это мама / This is Mom
0/1
recenze/hodnocení
Auktyon 2007 Auktyon - Девушки поют / Girls Sing
hodnocení/rating Auktyon - 	Девушки поют / Girls Sing
0/0
recenze/hodnocení
Auktyon 2008 Auktyon - Жилец вершин / Mountaintop Dweller (Auktyon a Hvost)
hodnocení/rating Auktyon - Жилец вершин / Mountaintop Dweller (Auktyon a Hvost)
0/0
recenze/hodnocení
Auktyon 2011 Auktyon - Юла / Top
hodnocení/rating Auktyon - Юла / Top
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000