Auger, Brian

Jeden z najuznávanejších klávesákov džez rockovej éry bol Brit, ktorý sa zvečnil menom Brian Auger (narodený 18. júla 1939). Pôsobil od 60. rokov a pôsobí dodnes, pričom hral v skupinách:

Trinity,
Brian Auger's Oblivion Express.

Posledný štúdiový album vydal v roku 2012 a volá sa Language of the heart.

hejkal 03/2013

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Auger, 1966 Auger, Brian - Attention!
hodnocení/rating Auger, Brian - Attention!
0/0
recenze/hodnocení
Auger, 1978 Auger, Brian - Brian Auger & Julie Tippetts: Encore
hodnocení/rating Auger, Brian - Brian Auger & Julie Tippetts: Encore
0/0
recenze/hodnocení
Auger, 1981 Auger, Brian - Search party
hodnocení/rating Auger, Brian - Search party
0/0
recenze/hodnocení
Auger, 1984 Auger, Brian - Here and now
hodnocení/rating Auger, Brian - Here and now
0/0
recenze/hodnocení
Auger, 1998 Auger, Brian - Eric Burdon and Brian Auger Band: Access all areas live
hodnocení/rating Auger, Brian - Eric Burdon and Brian Auger Band: Access all areas live
0/0
recenze/hodnocení
Auger, 2012 Auger, Brian - Language of the heart
hodnocení/rating Auger, Brian - Language of the heart
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000