Asia

Superskupina Asia vznikla v roce 1981 na popud Johna Kalodnera, pracujícího v té době pro nově vzniklý label Geffen Records. U jejího zrodu stály progrockové hvězdy, které není třeba blíže představovat - Steve Howe, John Wetton, Carl Palmer a Geoff Downes. Eponymní debut Asie sklidil ohromující komerční úspěch a jen na americkém trhu se prodaly čtyři miliony jeho kopií. Za úspěchem alba stály nejen dokonalé instrumentální schopnosti všech členů kapely, ale především kvalitní marketing, který podřídil silné hráčské individuality potřebám tehdejšího hudebního trhu.

Druhé album Alpha (1983) dosáhlo obdobného úspěchu, co se prodeje týče, přesto však začalo docházet k jistému vnitřnímu pnutí mezi členy kapely,... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Asia 1982 Asia - Asia
hodnocení/rating Asia - Asia
10/16
recenze/hodnocení
Asia 1983 Asia - Alpha
hodnocení/rating Asia - Alpha
6/10
recenze/hodnocení
Asia 1985 Asia - Astra
hodnocení/rating Asia - Astra
2/4
recenze/hodnocení
Asia 1990 Asia - Then & Now
hodnocení/rating Asia - Then & Now
0/1
recenze/hodnocení
Asia 1990 Asia - Asia Live Mockba 09-X1-90
hodnocení/rating Asia - Asia Live Mockba 09-X1-90
1/2
recenze/hodnocení
Asia 1992 Asia - Aqua
hodnocení/rating Asia - Aqua
1/2
recenze/hodnocení
Asia 1994 Asia - Aria
hodnocení/rating Asia - Aria
1/2
recenze/hodnocení
Asia 1996 Asia - Arena
hodnocení/rating Asia - Arena
2/2
recenze/hodnocení
Asia 1996 Asia - Archiva 1
hodnocení/rating Asia - Archiva 1
0/0
recenze/hodnocení
Asia 1996 Asia - Archiva 2
hodnocení/rating Asia - Archiva 2
0/1
recenze/hodnocení
Asia 2001 Asia - Aura
hodnocení/rating Asia - Aura
2/3
recenze/hodnocení
Asia 2002 Asia - America: Live In The USA
hodnocení/rating Asia - America: Live In The USA
0/0
recenze/hodnocení
Asia 2004 Asia - Silent Nation
hodnocení/rating Asia - Silent Nation
5/6
recenze/hodnocení
Asia 2007 Asia - Fantasia Live In Tokyo
hodnocení/rating Asia - Fantasia     Live In Tokyo
1/1
recenze/hodnocení
Asia 2008 Asia - Phoenix
hodnocení/rating Asia - Phoenix
1/3
recenze/hodnocení
Asia 2010 Asia - Omega
hodnocení/rating Asia - Omega
1/1
recenze/hodnocení
Asia 2012 Asia - XXX
hodnocení/rating Asia - XXX
1/4
recenze/hodnocení
Asia 2014 Asia - Gravitas
hodnocení/rating Asia - Gravitas
0/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000