Arti e Mestieri

Významná talianska skupina hrajúca fusion, to je Arti e Mestiri (Arti & Mestieri alebo aj Arti + Mestieri). V roku 1974 ju v Turíne založil virtuózny bubeník Furio Chirico pôsobiaci predtým v skupine The Trip. Spoluhráčmi sa mu stali traja hráči z džez rockovej kapely Il Sogno di Archimede. Konkrétne to boli Gigi Venegoni (gitara), Giovanni Vigliar (husle, spev) a a Arturo Vitale (dychy). Zostavu vystužili aj klávesák Beppe Crovella a basák Marco Gallesi. Rovno sa vrhli na koncertovanie, predskakovali esám typu Area, Premiata Forneria Marconi alebo dokonca Gentle Giant. V tom istom roku vydali svoj uznávaný debut Tilt (s podtitulom Immagini per un orecchio) plný prevažne inštrumentálneho fusion s veľkou dávkou prístupnej melodiky. Na druhý album Giro di... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Arti 1974 Arti e Mestieri - Tilt
hodnocení/rating Arti e Mestieri - Tilt
1/1
recenze/hodnocení
Arti 1975 Arti e Mestieri - Giro di valzer per domani
hodnocení/rating Arti e Mestieri - Giro di valzer per domani
0/1
recenze/hodnocení
Arti 1979 Arti e Mestieri - Quinto stato
hodnocení/rating Arti e Mestieri - Quinto stato
0/0
recenze/hodnocení
Arti 1983 Arti e Mestieri - Acquario
hodnocení/rating Arti e Mestieri - Acquario
0/0
recenze/hodnocení
Arti 1985 Arti e Mestieri - Children's blues
hodnocení/rating Arti e Mestieri - Children's blues
0/0
recenze/hodnocení
Arti 1990 Arti e Mestieri - Live
hodnocení/rating Arti e Mestieri - Live
0/0
recenze/hodnocení
Arti 2000 Arti e Mestieri - Murales
hodnocení/rating Arti e Mestieri - Murales
0/0
recenze/hodnocení
Arti 2002 Arti e Mestieri - Articollezione
hodnocení/rating Arti e Mestieri - Articollezione
0/0
recenze/hodnocení
Arti 2003 Arti e Mestieri - Live 1974/2000
hodnocení/rating Arti e Mestieri - Live 1974/2000
0/0
recenze/hodnocení
Arti 2003 Arti e Mestieri - Progday
hodnocení/rating Arti e Mestieri - Progday
0/0
recenze/hodnocení
Arti 2004 Arti e Mestieri - Estrazioni
hodnocení/rating Arti e Mestieri - Estrazioni
0/0
recenze/hodnocení
Arti 2006 Arti e Mestieri - First live in Japan
hodnocení/rating Arti e Mestieri - First live in Japan
0/0
recenze/hodnocení
Arti 2009 Arti e Mestieri - Il grande Belzoni (EP)
hodnocení/rating Arti e Mestieri - Il grande Belzoni (EP)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000