Art Zoyd

Francouzská avantgardní skupina založená roku 1968. Jádro souboru tvoří hráč na violu a housle Gérard Hourbette a violoncellista, baskytarista a zpěvák Thierry Zaboitzeff, kolem nichž se v průběhu let seskupovalo mnoho dalších hudebníků. Skupina byla jedním z představitelů hnutí Rock In Opposition.
Skupina byla původně zaměřená na akustické nástroje, vyvíjela se směrem k syntezátorům, samplingu, až elektronické hudbě. Posléze vytváří hudbu hlavně k baletům, divadlu či starým němým filmům.

Grtek

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Art 1976 Art Zoyd - Symphonie Pour Le Jour Où Brûleront Les Cités
hodnocení/rating Art Zoyd - Symphonie Pour Le Jour Où Brûleront Les Cités
0/1
recenze/hodnocení
Art 1979 Art Zoyd - Musique Pour L’Odyssée
hodnocení/rating Art Zoyd - Musique Pour L’Odyssée
0/0
recenze/hodnocení
Art 1980 Art Zoyd - Génération Sans Futur
hodnocení/rating Art Zoyd - Génération Sans Futur
0/0
recenze/hodnocení
Art 1982 Art Zoyd - Phase IV
hodnocení/rating Art Zoyd - Phase IV
0/0
recenze/hodnocení
Art 1983 Art Zoyd - Les Espaces Inquiets
hodnocení/rating Art Zoyd - Les Espaces Inquiets
0/0
recenze/hodnocení
Art 1985 Art Zoyd - Le Mariage Du Ciel Et De L'Enfer
hodnocení/rating Art Zoyd - Le Mariage Du Ciel Et De L'Enfer
0/1
recenze/hodnocení
Art 1987 Art Zoyd - Berlin
hodnocení/rating Art Zoyd - Berlin
0/0
recenze/hodnocení
Art 1989 Art Zoyd - Nosferatu
hodnocení/rating Art Zoyd - Nosferatu
0/0
recenze/hodnocení
Art 1993 Art Zoyd - Marathonnerre I
hodnocení/rating Art Zoyd - Marathonnerre I
0/0
recenze/hodnocení
Art 1993 Art Zoyd - Marathonnerre II
hodnocení/rating Art Zoyd - Marathonnerre II
0/0
recenze/hodnocení
Art 1995 Art Zoyd - Faust
hodnocení/rating Art Zoyd - Faust
0/0
recenze/hodnocení
Art 1997 Art Zoyd - Häxan
hodnocení/rating Art Zoyd - Häxan
0/0
recenze/hodnocení
Art 2001 Art Zoyd - u.B.I.Q.U.e
hodnocení/rating Art Zoyd - u.B.I.Q.U.e
0/0
recenze/hodnocení
Art 2002 Art Zoyd - Musiques Nouvelles Ensemble - Expériences De Vol # 1, 2, 3
hodnocení/rating Art Zoyd - Musiques Nouvelles Ensemble - Expériences De Vol # 1, 2, 3
0/0
recenze/hodnocení
Art 2004 Art Zoyd - Metropolis
hodnocení/rating Art Zoyd - Metropolis
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000