Armored Saint

Americká heavy-metalová skupina Armored Saint bola založená v roku 1982 bratmi Phil Sandoval (gitara), Gonzo Sandoval (bicie) a gitaristom Davidom Prichardom. Do zostavy pribudli neskôr spevák John Bush a basák Joey Vera. Armored Saint je napriek svojim nesporným kvalitám považovaná za veľmi nedocenenú kapelu v heavy-metale, najmä v oblasti komerčných úspechov a predajnosti albumov.

Prvým hmatateľným nosičom bolo EP Armored Saint (vydané v Metal Blade) z roku 1983, vďaka ktorému získali kontrakt s veľkým vydavateľstvom Chrysalis Records. Nasledovala debutová doska March Of The Saint (1984), ktorá obsadila 138. miesto v americkom rebríčku predajnosti. Dnes je už považovaná za klasické dielo heavy-metalu z prvej polovice 80-tých rokov.... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Armored 1983 Armored Saint - Armored Saint (EP)
hodnocení/rating Armored Saint - Armored Saint (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Armored 1984 Armored Saint - March Of The Saint
hodnocení/rating Armored Saint - March Of The Saint
0/0
recenze/hodnocení
Armored 1985 Armored Saint - Delirious Nomad
hodnocení/rating Armored Saint - Delirious Nomad
0/0
recenze/hodnocení
Armored 1987 Armored Saint - Raising Fear
hodnocení/rating Armored Saint - Raising Fear
0/0
recenze/hodnocení
Armored 1988 Armored Saint - Saints Will Conquer (live)
hodnocení/rating Armored Saint - Saints Will Conquer (live)
0/0
recenze/hodnocení
Armored 1991 Armored Saint - Symbol Of Salvation
hodnocení/rating Armored Saint - Symbol Of Salvation
1/1
recenze/hodnocení
Armored 2000 Armored Saint - Revelation
hodnocení/rating Armored Saint - Revelation
0/0
recenze/hodnocení
Armored 2001 Armored Saint - Nod To The Old School
hodnocení/rating Armored Saint - Nod To The Old School
0/0
recenze/hodnocení
Armored 2010 Armored Saint - La Raza
hodnocení/rating Armored Saint - La Raza
0/0
recenze/hodnocení
Armored 2015 Armored Saint - Win Hands Down
hodnocení/rating Armored Saint - Win Hands Down
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000