Arkona

Pagan metalová skupina Arkona, nazvaná podle posledního pohanského hradu, který dobyli křižáci, vznikla v Moskvě v roce 2002. Na svém kontě má již 7 úspěšných alb včetně letošní novinky Yav.

b.wolf, červen 2014

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Arkona 2004 Arkona - Возрождение
hodnocení/rating Arkona - Возрождение
0/1
recenze/hodnocení
Arkona 2004 Arkona - Лепта
hodnocení/rating Arkona - Лепта
0/0
recenze/hodnocení
Arkona 2005 Arkona - Во славу великим!
hodnocení/rating Arkona - Во славу великим!
0/0
recenze/hodnocení
Arkona 2007 Arkona - От сердца к небу
hodnocení/rating Arkona - От сердца к небу
0/1
recenze/hodnocení
Arkona 2009 Arkona - Гой, Роде, rой!
hodnocení/rating Arkona - Гой, Роде, rой!
0/0
recenze/hodnocení
Arkona 2011 Arkona - Слово
hodnocení/rating Arkona - Слово
0/0
recenze/hodnocení
Arkona 2014 Arkona - Явь
hodnocení/rating Arkona - Явь
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000