Aristocrats, The

The Aristocrats je inštrumentálna rock/fusion kapela. Členovia sú traja špičkoví muzikanti, konkrétne Guthrie Govan (gitara), Bryan Beller (basa) a Marco Minnemann (bicie).

Guthrie Govan je jeden z najtalentovanejších gitaristov na svete a jeho sólový album Erotic Cakes (2006) sa stal hneď po vydaní klasikou. Spolupracoval so skupinou Asia, s ktorou nahral album Silent Nation. Po odchode z nej založil spolu s ďalšími hudobníkmi projekt GPS a v roku 2006 vychádza doska Window To The Soul. Významná je taktiež jeho účasť v sprievodnej kapele Stevena Wilsona a podieľa sa na nahrávaní počinu The Raven That Refused To Sing (And Other Stories).

Bryan Beller je vyhľadávaný basgitarista a spolupracoval s interpretmi ako Joe Satriani,... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Aristocrats, 2011 Aristocrats, The - The Aristocrats
hodnocení/rating Aristocrats, The - The Aristocrats
0/0
recenze/hodnocení
Aristocrats, 2012 Aristocrats, The - Boing, We'll Do It Live!
hodnocení/rating Aristocrats, The - Boing, We'll Do It Live!
0/0
recenze/hodnocení
Aristocrats, 2013 Aristocrats, The - Culture Clash
hodnocení/rating Aristocrats, The - Culture Clash
1/1
recenze/hodnocení
Aristocrats, 2015 Aristocrats, The - Tres Caballeros
hodnocení/rating Aristocrats, The - Tres Caballeros
2/3
recenze/hodnocení
Aristocrats, 2015 Aristocrats, The - Culture Clash Live!
hodnocení/rating Aristocrats, The - Culture Clash Live!
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000