Arena

Skupinu Arena založil v roku 1995 bubeník Mick Pointer, ktorý sa zapísal do dejín hudby aj tým, že bubnoval na prvom albume skupiny Marillion "Script for a Jester tears". Do novej skupiny Arena si pozval ďalšieho vynikajúceho hudobníka - klávesistu Clivea Nolana, známeho z pôsobenia v skupinách Pendragon, Shadowland a v mnohých ďalších projektoch. V roku 1996 vydala skupina debutový album "Songs from the lion cage". Na tomto albume spieval spevák John Carson. Album sa stretol s veľmi priaznivým ohlasom hudobnej kritiky a tiež u poslucháčov. V nastúpenom trende skupina pokračovala aj na nasledujúcom albume "Pride", tentoraz už s novým spevákom Paulom Wrightsonom. Na albume sa nachádza niekoľkodielná kompozícia "Cry for help". Rok 1998 bol pre skupinu... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Arena 1995 Arena - Songs From the Lion Cage
hodnocení/rating Arena - Songs From the Lion Cage
2/6
recenze/hodnocení
Arena 1996 Arena - Pride
hodnocení/rating Arena - Pride
4/6
recenze/hodnocení
Arena 1997 Arena - The Cry
hodnocení/rating Arena - The Cry
0/1
recenze/hodnocení
Arena 1997 Arena - Welcome To The Stage
hodnocení/rating Arena - Welcome To The Stage
1/2
recenze/hodnocení
Arena 1998 Arena - The Visitor
hodnocení/rating Arena - The Visitor
3/6
recenze/hodnocení
Arena 2000 Arena - Immortal?
hodnocení/rating Arena - Immortal?
2/5
recenze/hodnocení
Arena 2001 Arena - Breakfast In Biarritz
hodnocení/rating Arena - Breakfast In Biarritz
1/2
recenze/hodnocení
Arena 2003 Arena - Contagion
hodnocení/rating Arena - Contagion
3/6
recenze/hodnocení
Arena 2003 Arena - Contagious (EP)
hodnocení/rating Arena - Contagious (EP)
1/1
recenze/hodnocení
Arena 2003 Arena - Contagium (EP)
hodnocení/rating Arena - Contagium (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Arena 2004 Arena - Live & Life
hodnocení/rating Arena - Live & Life
0/0
recenze/hodnocení
Arena 2005 Arena - Pepper’s Ghost
hodnocení/rating Arena - Pepper’s Ghost
4/7
recenze/hodnocení
Arena 2011 Arena - The Seventh Degree Of Separation
hodnocení/rating Arena - The Seventh Degree Of Separation
4/7
recenze/hodnocení
Arena 2015 Arena - The Unquiet Sky
hodnocení/rating Arena - The Unquiet Sky
3/6
recenze/hodnocení
Arena 2016 Arena - XX
hodnocení/rating Arena - XX
0/1
recenze/hodnocení
Arena 2018 Arena - Double Vision
hodnocení/rating Arena - Double Vision
2/5
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000