Area

Obaly cédéček skupiny Area většinou zdobí nápis International Popular Group a její základní sestava byla vskutku mezinárodní. Z beatové skupiny I Ribelli přišel řecký zpěvák Demetrio Stratos, baskytarista Patrick Djivas je francouz a saxofonista Victor Busnello prozměnu belgičan. Kromě výše uvedených tvořili první sestavu ještě pianista Leandro Gaetano a kytarista maďarského původu Johnny Lambizi. Toho však velmi brzy nahradil Paolo Tofani, všeuměl s nejdelší hudební praxí, známý především účinkováním ve skupině I Califfi. V roce 1973 se tedy line - up ustálil v této podobě :
Demetrio Stratos (zpěv, varhany, perkuse), Paolo Tofani (kytara, synth), Victor Busnello (sax), Patrizio Fariselli (klávesy), Patrick Djivas (bas) a Giulio... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Area 1973 Area - Arbeit Macht Frei
hodnocení/rating Area - Arbeit Macht Frei
2/3
recenze/hodnocení
Area 1974 Area - Caution Radiation Area
hodnocení/rating Area - Caution Radiation Area
0/0
recenze/hodnocení
Area 1975 Area - Crac!
hodnocení/rating Area - Crac!
1/2
recenze/hodnocení
Area 1975 Area - Are(a)zione /live/
hodnocení/rating Area - Are(a)zione /live/
0/0
recenze/hodnocení
Area 1976 Area - Maledetti
hodnocení/rating Area - Maledetti
1/1
recenze/hodnocení
Area 1978 Area - Gli Dei Se Ne Vanno, Gli Arrabbiati Restano
hodnocení/rating Area - Gli Dei Se Ne Vanno, Gli Arrabbiati Restano
0/0
recenze/hodnocení
Area 1979 Area - Event ´76 /live/
hodnocení/rating Area - Event ´76 /live/
0/0
recenze/hodnocení
Area 1980 Area - Tic & Tac
hodnocení/rating Area - Tic & Tac
0/0
recenze/hodnocení
Area 1996 Area - Chernobyl 7991
hodnocení/rating Area - Chernobyl 7991
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000