Aragon

V Melbourne sa v roku 1986 sformovala päťčlenná medzinárodná skupina, ktorú vytvorili Les Dougan (spev) zo Škótska, Tom Behrsing (klávesové nástroje) z Nemecka, John Poloyannis (gitary) z Grécka, Tony Italia (bicie a perkusie) z Talianska a Rob Bacon (basgitara), jediný pôvodný rodák z Austrálie.

Kapela inšpirovaná predovšetkým globálnou tvorbou Genesis a nástupom Fishovej éry Marillion od začiatku kombinuje ambície progresívneho rocku čiastočne s inštrumentáciou moderného popu a v roku 1987 vydáva vlastným nákladom mini LP s názvom „Don't Bring The Rain“. Album je prekvapujúco úspešný najmä v Európe, ARAGON teda podpisujú zmluvu s veľmi agilným holandským vydavateľstvom SI Music a v roku 1990 vychádza plnohodnotná... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Aragon 1987 Aragon - Don't Bring The Rain
hodnocení/rating Aragon - Don't Bring The Rain
0/0
recenze/hodnocení
Aragon 1992 Aragon - The Meeting
hodnocení/rating Aragon - The Meeting
0/0
recenze/hodnocení
Aragon 1993 Aragon - Rocking Horse And Other Stories
hodnocení/rating Aragon - Rocking Horse And Other Stories
0/0
recenze/hodnocení
Aragon 1995 Aragon - Mouse
hodnocení/rating Aragon - Mouse
0/0
recenze/hodnocení
Aragon 1997 Aragon - Mr. Angel
hodnocení/rating Aragon - Mr. Angel
0/0
recenze/hodnocení
Aragon 2004 Aragon - The Angels Tear
hodnocení/rating Aragon - The Angels Tear
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000