Arabs in Aspic

Prazáklad kapely Arabs in Aspic vznikl v roce 1997, kdy dvojice Jostein Smeby (kytara a zpěv) a Tommy Ingebrigtsen (elektrická a akustická kytara) zakládá kytarovou úderku Plastic Fingers. Tato dvojice pak soubor pod různými názvy (Electric Snowjogs; Pilot), chvíli dokonce jako Black Sabbath Tribute, a v různých sestavách praktikovala až do roku 2002. Tehdy už v kapele byli bratři Nyhusové; Terje hrál na baskytaru a Eskil na bicí. A také Magnar Krutvik se svými syntezátory. Silná sestava si změnila jméno na Arabs in Aspic, inspirací nového názvu prý bylo zamilované album Larks' Tongues In Aspic od King Crimson. A právě tato parta nahrává vlastním nákladem u vlastního labelu v roce 2004 debut Far Out In Aradabia. Stylově jde o průnik písňového... (celý článek)

 

Videa

https://www.youtube.com/watch?v=79lELhNwNAI


» přidat video

Discografie a recenze

Arabs 2004 Arabs in Aspic - Far Out In Aradabia
hodnocení/rating Arabs in Aspic - Far Out In Aradabia
0/0
recenze/hodnocení
Arabs 2010 Arabs in Aspic - Strange Frame Of Mind
hodnocení/rating Arabs in Aspic - Strange Frame Of Mind
0/0
recenze/hodnocení
Arabs 2013 Arabs in Aspic - Pictures In A Dream
hodnocení/rating Arabs in Aspic - Pictures In A Dream
1/1
recenze/hodnocení
Arabs 2015 Arabs in Aspic - Victim Of Your Father's Agony
hodnocení/rating Arabs in Aspic - Victim Of Your Father's Agony
0/0
recenze/hodnocení
Arabs 2017 Arabs in Aspic - Syndenes Magi
hodnocení/rating Arabs in Aspic - Syndenes Magi
0/0
recenze/hodnocení
Arabs 2020 Arabs in Aspic - Madness and Magic
hodnocení/rating Arabs in Aspic - Madness and Magic
0/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje GMMedia.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000