April Wine

Hard rocková kanadská skupina April Wine vznikla v roku 1969 a v pôvodnej zostave sa mihli bratia David a Ritchie Henmanovci (gitara a bicie), pričom ich bratranec Jim Henman sa chopil basy a ako frontman sa do čela a natrvalo postavil Myles Goodwyn. Uvedená štvorica nahrala v roku 1971 eponymný psychedelický debut a následne sa začal kolotoč personálnych zmien, ktorý trvá dodnes. Jediným stálym členom ostal Goodwyn.

Nasledoval celý rad čoraz úspešných albumov, až sa z kapely stala klasická pozdná pop hard rocková skupina a jej hit I like to rock predznamenal úspešný album Harder...faster roku 1979. Nasledovali komerčne vďačné albumy, až sa v polovici 80. rokov Goodwyn vrhol na sólovú dráhu a kapela načas pauzovala. Začiatkom 90.... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

April 1971 April Wine - April Wine
hodnocení/rating April Wine - April Wine
1/1
recenze/hodnocení
April 1972 April Wine - On record
hodnocení/rating April Wine - On record
0/0
recenze/hodnocení
April 1973 April Wine - Electric jewels
hodnocení/rating April Wine - Electric jewels
0/0
recenze/hodnocení
April 1974 April Wine - Live!
hodnocení/rating April Wine - Live!
0/0
recenze/hodnocení
April 1975 April Wine - Stand back
hodnocení/rating April Wine - Stand back
0/0
recenze/hodnocení
April 1976 April Wine - The whole world’s goin’ crazy
hodnocení/rating April Wine - The whole world’s goin’ crazy
0/0
recenze/hodnocení
April 1977 April Wine - Forever for now
hodnocení/rating April Wine - Forever for now
0/0
recenze/hodnocení
April 1977 April Wine - Live at the El Mocambo
hodnocení/rating April Wine - Live at the El Mocambo
0/0
recenze/hodnocení
April 1978 April Wine - First glance
hodnocení/rating April Wine - First glance
0/0
recenze/hodnocení
April 1979 April Wine - Harder...faster
hodnocení/rating April Wine - Harder...faster
0/0
recenze/hodnocení
April 1981 April Wine - The nature of the beast
hodnocení/rating April Wine - The nature of the beast
0/0
recenze/hodnocení
April 1982 April Wine - Power play
hodnocení/rating April Wine - Power play
0/0
recenze/hodnocení
April 1984 April Wine - Animal grace
hodnocení/rating April Wine - Animal grace
0/0
recenze/hodnocení
April 1985 April Wine - One of the road
hodnocení/rating April Wine - One of the road
0/0
recenze/hodnocení
April 1985 April Wine - Walking through fire
hodnocení/rating April Wine - Walking through fire
0/0
recenze/hodnocení
April 1993 April Wine - Attitude
hodnocení/rating April Wine - Attitude
0/0
recenze/hodnocení
April 1994 April Wine - Frigate
hodnocení/rating April Wine - Frigate
0/0
recenze/hodnocení
April 1997 April Wine - King Biscuit Flower Hour
hodnocení/rating April Wine - King Biscuit Flower Hour
0/0
recenze/hodnocení
April 2001 April Wine - Back to the mansion
hodnocení/rating April Wine - Back to the mansion
0/0
recenze/hodnocení
April 2002 April Wine - I like to rock
hodnocení/rating April Wine - I like to rock
0/0
recenze/hodnocení
April 2006 April Wine - Roughly speaking
hodnocení/rating April Wine - Roughly speaking
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000