Apocalyptica

Apocalyptica je finská hudební skupina, jejíž zvláštností je interpretace původně heavy metalových skladeb osobitým způsobem aranžovaných pro violoncello. Skupina je složena ze tří (původně čtyř) klasických violoncellistů; kromě heavy metalu hraje též klasickou hudbu.

Kristýna, leden 2013

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Apocalyptica 1996 Apocalyptica - Plays Metallica by Four Cellos
hodnocení/rating Apocalyptica - Plays Metallica by Four Cellos
0/1
recenze/hodnocení
Apocalyptica 1998 Apocalyptica - Inquisition Symphony
hodnocení/rating Apocalyptica - Inquisition Symphony
0/0
recenze/hodnocení
Apocalyptica 2000 Apocalyptica - Cult
hodnocení/rating Apocalyptica - Cult
0/0
recenze/hodnocení
Apocalyptica 2003 Apocalyptica - Reflections
hodnocení/rating Apocalyptica - Reflections
0/1
recenze/hodnocení
Apocalyptica 2005 Apocalyptica - Apocalyptica
hodnocení/rating Apocalyptica - Apocalyptica
0/0
recenze/hodnocení
Apocalyptica 2006 Apocalyptica - Amplified // A Decade of Reinventing The Cello
hodnocení/rating Apocalyptica - Amplified // A Decade of Reinventing The Cello
0/0
recenze/hodnocení
Apocalyptica 2007 Apocalyptica - Worlds Collide
hodnocení/rating Apocalyptica - Worlds Collide
0/0
recenze/hodnocení
Apocalyptica 2010 Apocalyptica - 7th Symphony
hodnocení/rating Apocalyptica - 7th Symphony
0/0
recenze/hodnocení
Apocalyptica 2013 Apocalyptica - Wagner Reloaded-Live in Leipzig
hodnocení/rating Apocalyptica - Wagner Reloaded-Live in Leipzig
0/0
recenze/hodnocení
Apocalyptica 2015 Apocalyptica - Shadowmaker
hodnocení/rating Apocalyptica - Shadowmaker
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000