Anyone's Daughter

Anyone’s Daughter patří mezi méně známé krautrockové, případně space rockové skupiny, což je podle mého názoru škoda. Vznikli v r. 1972 ve Stuttgartu, kde je založili kytarista Uwe Karpa a klávesista a zpěvák Matthias Ulmer. Skupina v počátcích hrála covery Deep Purple a dalších klasiků té doby a i své jméno si vybrali podle známé skladby svých vzorů. Oba zakladatele doplnil nejprve bubeník Sascha Pavlovic, kterého v polovině 70. let nahradil Hans Derer a ve stejné době skupinu doplnil na kvartet zpěvák a baskytarista Harald Bareth. Ještě v r. 1978 usedl za bicí Kono Konopik (typicky německé jméno, že?) a v této sestavě skupina v r. 1979 vydala své první album Adonis. Ty tam byly hardrockové rify z počátků skupiny, novými... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Anyone's 1979 Anyone's Daughter - Adonis
hodnocení/rating Anyone's Daughter - Adonis
1/2
recenze/hodnocení
Anyone's 1980 Anyone's Daughter - Anyone's Daughter
hodnocení/rating Anyone's Daughter - Anyone's Daughter
0/0
recenze/hodnocení
Anyone's 1981 Anyone's Daughter - Piktors Verwandlungen
hodnocení/rating Anyone's Daughter - Piktors Verwandlungen
0/0
recenze/hodnocení
Anyone's 1982 Anyone's Daughter - In Blau
hodnocení/rating Anyone's Daughter - In Blau
0/0
recenze/hodnocení
Anyone's 1983 Anyone's Daughter - Neue Sterne
hodnocení/rating Anyone's Daughter - Neue Sterne
0/0
recenze/hodnocení
Anyone's 1984 Anyone's Daughter - Live
hodnocení/rating Anyone's Daughter - Live
0/0
recenze/hodnocení
Anyone's 1986 Anyone's Daughter - Last Track
hodnocení/rating Anyone's Daughter - Last Track
0/0
recenze/hodnocení
Anyone's 2001 Anyone's Daughter - Danger World
hodnocení/rating Anyone's Daughter - Danger World
0/0
recenze/hodnocení
Anyone's 2004 Anyone's Daughter - Wrong
hodnocení/rating Anyone's Daughter - Wrong
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000