Antonius Rex

Antonius Rex (1974 – současnost)

V roce 1968 založil filosof, skladatel a kytarista Antonio Bartoccetti spolu se zpěvačkou, hráčkou na klávesy, housle, flétnu a perkuse Doris Norton (známou též pod jménem Fiamma Dello Spirito), která byla i jeho parterkou, a hráčem na chrámové varhany Charlesem Tiringem, v Miláně experimentální projekt Jacula, který měl za svůj cíl přenést do hudby jeho teologicko-filozofické a esoterické myšlenky.
Bartoccetti se narodil 18.12.1946 v městečku Marche v Apenninském pohoří, v mystické krajině plné vlků, divokých kanců, lišek, sov, kouzelné mlhy, čarodějnic, a skřítků, kde stál starý dům kouzelníka Parthenzy, který pravidelně v nočních hodinách navštěvoval. Místní genius... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Antonius 1974 Antonius Rex - Neque Semper Arcum Tendit Rex
hodnocení/rating Antonius Rex - Neque Semper Arcum Tendit Rex
0/0
recenze/hodnocení
Antonius 1977 Antonius Rex - Zora
hodnocení/rating Antonius Rex - Zora
0/0
recenze/hodnocení
Antonius 1978 Antonius Rex - Ralefun
hodnocení/rating Antonius Rex - Ralefun
0/0
recenze/hodnocení
Antonius 1979 Antonius Rex - Anno Demoni
hodnocení/rating Antonius Rex - Anno Demoni
0/0
recenze/hodnocení
Antonius 1980 Antonius Rex - Praeternatural
hodnocení/rating Antonius Rex - Praeternatural
0/0
recenze/hodnocení
Antonius 2005 Antonius Rex - Magic Ritual
hodnocení/rating Antonius Rex - Magic Ritual
0/0
recenze/hodnocení
Antonius 2006 Antonius Rex - Switch On Dark
hodnocení/rating Antonius Rex - Switch On Dark
0/0
recenze/hodnocení
Antonius 2009 Antonius Rex - Per Viam
hodnocení/rating Antonius Rex - Per Viam
0/0
recenze/hodnocení
Antonius 2012 Antonius Rex - Hystero Demonopathy
hodnocení/rating Antonius Rex - Hystero Demonopathy
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000