Antimatter

Antimater vzniká v roku 1998. Zakladajú ho Duncan Patterson a Mick Moss. Obaja nezávisle na sebe nahrávajú niekoľko skladieb pre demo. Oba sety sa zhodujú po hudobnej aj textovej stránke – temné, melodické a minimalistické. Patterson začína byť, po nahratí albumu Alternative 4, nespokojný vo svojej domovskej skupine Anathema. Po vypočutí Mossových demonahrávok sa rozhoduje pre spoluprácu s ním a opúšťa Anathemu.

V roku 2000 podpisujú zmluvu s Icon Records a nahrávajú svoj prvý album Saviour. Patterson prispel štyrmi skladbami a Moss piatimi. Na svojich pôvodných demách Moss spieva všetky svoje skladby. Patterson však presadil použitie ženských vokálov Michelle Richfield a Hayley Windsor. Moss spieva už len na dvoch... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Antimatter 2001 Antimatter - Saviour
hodnocení/rating Antimatter - Saviour
0/0
recenze/hodnocení
Antimatter 2002 Antimatter - A Dream For The Blind
hodnocení/rating Antimatter - A Dream For The Blind
0/0
recenze/hodnocení
Antimatter 2003 Antimatter - Lights Out
hodnocení/rating Antimatter - Lights Out
0/0
recenze/hodnocení
Antimatter 2003 Antimatter - Live @ K13
hodnocení/rating Antimatter - Live @ K13
0/0
recenze/hodnocení
Antimatter 2003 Antimatter - Unreleased 1998 - 2003
hodnocení/rating Antimatter - Unreleased 1998 - 2003
0/0
recenze/hodnocení
Antimatter 2005 Antimatter - Planetary Confinement
hodnocení/rating Antimatter - Planetary Confinement
0/0
recenze/hodnocení
Antimatter 2007 Antimatter - Leaving Eden
hodnocení/rating Antimatter - Leaving Eden
0/0
recenze/hodnocení
Antimatter 2009 Antimatter - Live @ An Club
hodnocení/rating Antimatter - Live @ An Club
0/0
recenze/hodnocení
Antimatter 2010 Antimatter - Alternative Matter
hodnocení/rating Antimatter - Alternative Matter
0/0
recenze/hodnocení
Antimatter 2012 Antimatter - Fear of A Unique Identity
hodnocení/rating Antimatter - Fear of A Unique Identity
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000