Ant, Adam

Vlastním jménem Stuart Leslie Goddard, narodil se 3. listopadu roku 1954 v londýnské čtvrti Marylebone. Proslavil se coby zpěvák postpunkové/novovlnné kapely Adam and the Ants, později pokračoval v poměrně úspěšné sólové činnosti.

Poprvé se na britské hudební scéně objevuje coby člen skupin Bazooka Joe a B-Sides, v roce 1977 pak spoluzakládá výše zmíněné Mravence, kterým je na Progboardu věnováno samostatné heslo.

Jeho první sólové album vychází pod názvem Friend or Foe v roce 1982. Jednalo se o komerčně vysoce úspěšné dílo, singlový hit Goody Two Shoes se dostal na první místo britského i australského žebříčku.

Další album Strip, které vyšlo v roce 1983, už... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Ant, 1982 Ant, Adam - Friend or Foe
hodnocení/rating Ant, Adam - Friend or Foe
1/1
recenze/hodnocení
Ant, 1983 Ant, Adam - Strip
hodnocení/rating Ant, Adam - Strip
0/0
recenze/hodnocení
Ant, 1985 Ant, Adam - Vive Le Rock
hodnocení/rating Ant, Adam - Vive Le Rock
0/0
recenze/hodnocení
Ant, 1989 Ant, Adam - Manners & Physique
hodnocení/rating Ant, Adam - Manners & Physique
0/0
recenze/hodnocení
Ant, 1995 Ant, Adam - Wonderful
hodnocení/rating Ant, Adam - Wonderful
0/0
recenze/hodnocení
Ant, 2013 Ant, Adam - Adam Ant Is the Blueblack Hussar in Marrying the Gunner's Daughter
hodnocení/rating Ant, Adam - Adam Ant Is the Blueblack Hussar in Marrying the Gunner's Daughter
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000