Annihilator

Kanadská thrash metalová skupina Annihilator bola a je dieťaťom multiinštrumentalistu Jeffa Watersa. Vznikla v Ottawe v roku 1984 a v roku 1989 debutovala albumom Alice in Hell a posledný kúsok do bohatej diskografie (čítajúcej plných šestnásť radoviek, štúdiových i koncertných) vydala v roku 2010 a pomenovala ho výstižne - Annihilator. Zostavy sa menili častejšie ako meňavky, nuž neprekvapuje, že je zbytočné ich spomínať. Waters si niektoré albumy dokonca nahral takmer kompletne sám.

hejkal 08/2012

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Annihilator 1989 Annihilator - Alice in Hell
hodnocení/rating Annihilator - Alice in Hell
1/1
recenze/hodnocení
Annihilator 1990 Annihilator - Never, Neverland
hodnocení/rating Annihilator - Never, Neverland
2/2
recenze/hodnocení
Annihilator 1993 Annihilator - Set the world on fire
hodnocení/rating Annihilator - Set the world on fire
1/1
recenze/hodnocení
Annihilator 1994 Annihilator - King of the kill
hodnocení/rating Annihilator - King of the kill
1/1
recenze/hodnocení
Annihilator 1996 Annihilator - Refresh the demon
hodnocení/rating Annihilator - Refresh the demon
0/0
recenze/hodnocení
Annihilator 1996 Annihilator - In command
hodnocení/rating Annihilator - In command
0/0
recenze/hodnocení
Annihilator 1997 Annihilator - Remains
hodnocení/rating Annihilator - Remains
0/0
recenze/hodnocení
Annihilator 1999 Annihilator - Criteria for a black widow
hodnocení/rating Annihilator - Criteria for a black widow
0/0
recenze/hodnocení
Annihilator 2001 Annihilator - Carnival diablos
hodnocení/rating Annihilator - Carnival diablos
0/0
recenze/hodnocení
Annihilator 2002 Annihilator - Waking the fury
hodnocení/rating Annihilator - Waking the fury
0/0
recenze/hodnocení
Annihilator 2003 Annihilator - Double live annihilation
hodnocení/rating Annihilator - Double live annihilation
0/0
recenze/hodnocení
Annihilator 2004 Annihilator - All for you
hodnocení/rating Annihilator - All for you
0/0
recenze/hodnocení
Annihilator 2005 Annihilator - Schizo deluxe
hodnocení/rating Annihilator - Schizo deluxe
1/1
recenze/hodnocení
Annihilator 2007 Annihilator - Metal
hodnocení/rating Annihilator - Metal
0/0
recenze/hodnocení
Annihilator 2009 Annihilator - Live Masters of Rock
hodnocení/rating Annihilator - Live Masters of Rock
0/0
recenze/hodnocení
Annihilator 2010 Annihilator - Annihilator
hodnocení/rating Annihilator - Annihilator
0/0
recenze/hodnocení
Annihilator 2013 Annihilator - Feast
hodnocení/rating Annihilator - Feast
0/0
recenze/hodnocení
Annihilator 2015 Annihilator - Suicide Society
hodnocení/rating Annihilator - Suicide Society
0/0
recenze/hodnocení
Annihilator 2017 Annihilator - For The Demented
hodnocení/rating Annihilator - For The Demented
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000