Animal Collective

Animal Collective představují postmoderní hudební eklektiky s úžasným darem nepředvídatelnosti. Spontánně přes sebe vrství podněty z experimentálního rocku, psychedelie, tradičního folku, avantgardního popu, minimalismu nebo spirituálního afrického tranzu. Ne nadarmo mezi své nejsilnější počáteční inspirace řadí také okouzlení z Kubrickova horroru Osvícení (The Shining) s úryvky skladeb Bély Bartóka nebo Krzysztofa Pendereckeho. Čtveřice schovaná pod přezdívkami Avey Tare (Dave Portner), Deakin (Josh Dibb), Panda Bear (Noah Lennox) a Geologist (Brian Weitz) se nepovažuje za běžnou skupinu, ale za volný, svobodně se rozhodující kolektiv. A pokud nám jejich hudba má něco evokovat, tak prý animistický extatický rituál, proto... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Animal 2000 Animal Collective - Spirit They're Gone, Spirit They've Vanished
hodnocení/rating Animal Collective - Spirit They're Gone, Spirit They've Vanished
0/0
recenze/hodnocení
Animal 2001 Animal Collective - Danse Manatee
hodnocení/rating Animal Collective - Danse Manatee
0/0
recenze/hodnocení
Animal 2002 Animal Collective - Hollinndagain
hodnocení/rating Animal Collective - Hollinndagain
0/0
recenze/hodnocení
Animal 2003 Animal Collective - Campfire Songs
hodnocení/rating Animal Collective - Campfire Songs
0/0
recenze/hodnocení
Animal 2003 Animal Collective - Here Comes the Indian
hodnocení/rating Animal Collective - Here Comes the Indian
0/0
recenze/hodnocení
Animal 2004 Animal Collective - Sung Tongs
hodnocení/rating Animal Collective - Sung Tongs
0/0
recenze/hodnocení
Animal 2005 Animal Collective - Prospect Hummer
hodnocení/rating Animal Collective - Prospect Hummer
0/0
recenze/hodnocení
Animal 2005 Animal Collective - Feels
hodnocení/rating Animal Collective - Feels
0/0
recenze/hodnocení
Animal 2006 Animal Collective - People
hodnocení/rating Animal Collective - People
0/0
recenze/hodnocení
Animal 2007 Animal Collective - Strawberry Jam
hodnocení/rating Animal Collective - Strawberry Jam
0/0
recenze/hodnocení
Animal 2008 Animal Collective - Water Curses
hodnocení/rating Animal Collective - Water Curses
0/0
recenze/hodnocení
Animal 2009 Animal Collective - Merriweather Post Pavillion
hodnocení/rating Animal Collective - Merriweather Post Pavillion
2/2
recenze/hodnocení
Animal 2009 Animal Collective - Animal Crack Box
hodnocení/rating Animal Collective - Animal Crack Box
0/0
recenze/hodnocení
Animal 2009 Animal Collective - Fall Be Kind
hodnocení/rating Animal Collective - Fall Be Kind
0/0
recenze/hodnocení
Animal 2010 Animal Collective - ODDSAC
hodnocení/rating Animal Collective - ODDSAC
0/0
recenze/hodnocení
Animal 2011 Animal Collective - Keep Mixtape
hodnocení/rating Animal Collective - Keep Mixtape
0/0
recenze/hodnocení
Animal 2012 Animal Collective - Honeycomb / Gotham
hodnocení/rating Animal Collective - Honeycomb / Gotham
0/0
recenze/hodnocení
Animal 2012 Animal Collective - Centipede Hz
hodnocení/rating Animal Collective - Centipede Hz
0/0
recenze/hodnocení
Animal 2016 Animal Collective - Painting With
hodnocení/rating Animal Collective - Painting With
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000