Anima Mundi

Anima Mundi je symfonická prog-rocková kapela z Kuby. Ich najsilnejšou inšpiráciou je britská skupina Yes a ich hudobná produkcia sa tým ani nejako netají. Veľkolepé klávesové plochy a rytmické štruktúry jasne odkazujú na túto legendárnu formáciu. Nechýbajú napr. ani kubánske vplyvy vo forme perkusií. Kuba však nie je krajinou, v ktorej by sa hral progresívny rock a napriek tomu sa títo muzikanti môžu kvalitou rovnať európskym či britským prog-rockovým kapelám.

Debutový album Septentrión (2006) mal isté neduhy hlavne z hľadiska zvukovej kvality. Všetko sa dalo do poriadku na Jagannath Orbit (2008), ktorý priniesol kvalitné kompozície a aranžmány. Album mal slušnú odozvu a vyšiel vo francúzskom vydavateľstve Musea Records.... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Anima 2006 Anima Mundi - Septentrión
hodnocení/rating Anima Mundi - Septentrión
0/0
recenze/hodnocení
Anima 2008 Anima Mundi - Jagannath Orbit
hodnocení/rating Anima Mundi - Jagannath Orbit
1/2
recenze/hodnocení
Anima 2010 Anima Mundi - The Way
hodnocení/rating Anima Mundi - The Way
1/2
recenze/hodnocení
Anima 2012 Anima Mundi - Septentrión (re-mastered)
hodnocení/rating Anima Mundi - Septentrión (re-mastered)
0/0
recenze/hodnocení
Anima 2012 Anima Mundi - Live In Europe
hodnocení/rating Anima Mundi - Live In Europe
0/0
recenze/hodnocení
Anima 2013 Anima Mundi - The Lamplighter
hodnocení/rating Anima Mundi - The Lamplighter
1/2
recenze/hodnocení
Anima 2016 Anima Mundi - I Me Myself
hodnocení/rating Anima Mundi - I Me Myself
0/3
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000