Angels of Light

Zakladatelem projektu Angels of Light je Michael Gira, který je paralelně frontmanem noise-alternativních Swans. Angels of Light však narozdíl od Swans rozvíjejí tradiční americké písničkářství, country, folk, dělají to ale metodami typickými pro pro tvorbu Swans a těžce rockové kapely. Typické jsou repetetivní hudební plochy akustických nástrojů stupňovaných nebo brutálně přerušovaných buď dalšími přezvučenými akustickými nástroji nebo těžkými perkusemi a noisovými zvuky. Nálada písní, i přes jejich melodičnost, je většinou ponurá, což umocňuje Girův funerální hlas a interpretace textu.

Angels of Light vznikají v New Yorku. Hlavním skladatelem a interpretem písní je Michael Gira, který zve ke spolupráci na... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Angels 1999 Angels of Light - New Mother
hodnocení/rating Angels of Light - New Mother
0/0
recenze/hodnocení
Angels 2001 Angels of Light - How I Loved You
hodnocení/rating Angels of Light - How I Loved You
0/0
recenze/hodnocení
Angels 2002 Angels of Light - We were Alive!
hodnocení/rating Angels of Light - We were Alive!
0/0
recenze/hodnocení
Angels 2003 Angels of Light - Everything Is Good Here/Please Come Home
hodnocení/rating Angels of Light - Everything Is Good Here/Please Come Home
0/0
recenze/hodnocení
Angels 2005 Angels of Light - Sing 'Other People'
hodnocení/rating Angels of Light - Sing 'Other People'
0/0
recenze/hodnocení
Angels 2005 Angels of Light - Akron/Family & Angels of Light
hodnocení/rating Angels of Light - Akron/Family & Angels of Light
0/1
recenze/hodnocení
Angels 2007 Angels of Light - We Are Him
hodnocení/rating Angels of Light - We Are Him
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000