Ange

/

Jedna z nejznámějších prog rockových francouzských kapel. Kapela byla založena bratrskou dvojicí v roce 1969 v Belfortu: Christián Décamps (zpěv, hlavní autor textů) a Francis Decámps (klávesy). Nedlouho poté se přidal kytarista Jean-Michal Brézovar, basák Daniel Haas a bubeník Gérard Jelsh. Kapela čerpala inspiraci u King Crimson, Genesis a dalších. Nicméně jejich styl kombinuje progresivní rock s teatrálním projevem. Klade se zde i velký důraz na texty. Navzdory tomu, že si kapela prošla personálními změnami, charismatický frontman Christian Décamps působí v kapele dodnes.

Titan, březen 2018

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Ange 1972 Ange - Caricatures
hodnocení/rating Ange - Caricatures
1/1
recenze/hodnocení
Ange 1973 Ange - Le Cimetière des Arlequins
hodnocení/rating Ange - Le Cimetière des Arlequins
1/1
recenze/hodnocení
Ange 1974 Ange - Au-Delà Du Délire
hodnocení/rating Ange - Au-Delà Du Délire
0/0
recenze/hodnocení
Ange 1975 Ange - Emile Jacotey
hodnocení/rating Ange - Emile Jacotey
0/0
recenze/hodnocení
Ange 1976 Ange - Par Les Fils De Mandrin
hodnocení/rating Ange - Par Les Fils De Mandrin
0/0
recenze/hodnocení
Ange 1978 Ange - Guet-Apens
hodnocení/rating Ange - Guet-Apens
0/0
recenze/hodnocení
Ange 1980 Ange - Vu D'un Chien
hodnocení/rating Ange - Vu D'un Chien
0/0
recenze/hodnocení
Ange 1981 Ange - Moteur!
hodnocení/rating Ange - Moteur!
0/0
recenze/hodnocení
Ange 1982 Ange - À Propos De...
hodnocení/rating Ange - À Propos De...
0/0
recenze/hodnocení
Ange 1983 Ange - La Gare De Troyes
hodnocení/rating Ange - La Gare De Troyes
0/0
recenze/hodnocení
Ange 1984 Ange - Fou !
hodnocení/rating Ange - Fou !
0/0
recenze/hodnocení
Ange 1986 Ange - Egna
hodnocení/rating Ange - Egna
0/0
recenze/hodnocení
Ange 1987 Ange - Tout Feu Tout Flamme
hodnocení/rating Ange - Tout Feu Tout Flamme
0/0
recenze/hodnocení
Ange 1989 Ange - Sève Qui Peut
hodnocení/rating Ange - Sève Qui Peut
0/0
recenze/hodnocení
Ange 1992 Ange - Les Larmes Du Dalaï Lama
hodnocení/rating Ange - Les Larmes Du Dalaï Lama
0/0
recenze/hodnocení
Ange 1999 Ange - La Voiture À Eau
hodnocení/rating Ange - La Voiture À Eau
0/0
recenze/hodnocení
Ange 2001 Ange - Culinaire Lingus
hodnocení/rating Ange - Culinaire Lingus
0/0
recenze/hodnocení
Ange 2003 Ange - By The Sons Of Mandrin
hodnocení/rating Ange - By The Sons Of Mandrin
0/0
recenze/hodnocení
Ange 2005 Ange - ?
hodnocení/rating Ange - ?
0/0
recenze/hodnocení
Ange 2007 Ange - Souffleurs De Vers
hodnocení/rating Ange - Souffleurs De Vers
0/0
recenze/hodnocení
Ange 2009 Ange - Le Bois Travaille Même Le Dimanche
hodnocení/rating Ange - Le Bois Travaille Même Le Dimanche
0/0
recenze/hodnocení
Ange 2012 Ange - Moyen Âge
hodnocení/rating Ange - Moyen Âge
0/0
recenze/hodnocení
Ange 2014 Ange - Emile Jacotey Résurrection
hodnocení/rating Ange - Emile Jacotey Résurrection
0/0
recenze/hodnocení
Ange 2018 Ange - Heureux!
hodnocení/rating Ange - Heureux!
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000