Anekdoten

Frippovi děti ze Skandinávie...


Jak se vaří Anekdoten? Do kotle se vloží základ z King Crimson ze 70. let, přidá se štipka dramatičnosti původních Hammillových Van der Graaf Generator, osolí se to dávkou severské temnoty, mystiky a melancholie a opepří syrovostí hard 'n' heavy scény a pořádně se to promíchá...

V květnu 1990 roku začala trojice ze švédského města Borlänge - Nicklas Berg (kytary, mellotron, zpěv), Jan Erik Liljestrőm (baskytara, zpěv, mellotron) a Peter Nordins (bicí, perkuse) - hrát po švédských klubech skladby King Crimson z období tvorby do veleslavné... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Anekdoten 1993 Anekdoten - Vemod
hodnocení/rating Anekdoten - Vemod
1/5
recenze/hodnocení
Anekdoten 1995 Anekdoten - Nucleus
hodnocení/rating Anekdoten - Nucleus
1/4
recenze/hodnocení
Anekdoten 1997 Anekdoten - Live EP
hodnocení/rating Anekdoten - Live EP
0/0
recenze/hodnocení
Anekdoten 1998 Anekdoten - Official Bootleg: Live In Japan
hodnocení/rating Anekdoten - Official Bootleg: Live In Japan
1/2
recenze/hodnocení
Anekdoten 1999 Anekdoten - From Within
hodnocení/rating Anekdoten - From Within
1/4
recenze/hodnocení
Anekdoten 2003 Anekdoten - Gravity
hodnocení/rating Anekdoten - Gravity
2/5
recenze/hodnocení
Anekdoten 2007 Anekdoten - A Time Of Day
hodnocení/rating Anekdoten - A Time Of Day
1/4
recenze/hodnocení
Anekdoten 2009 Anekdoten - Chapters
hodnocení/rating Anekdoten - Chapters
0/0
recenze/hodnocení
Anekdoten 2015 Anekdoten - Until All The Ghosts Are Gone
hodnocení/rating Anekdoten - Until All The Ghosts Are Gone
0/5
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000