Andršt, Luboš

Luboš Andršt (1948) patří podle mého mínění mezi vrcholný kytarový triumvirát, který zaujal výsostné místo na naší domácí hudební scéně (Hladík-Andršt-Pavlíček). Tím samozřejmě nechci říci, že u nás neexistují další vynikající kytaristé v různých žánrech, kteří svým hráčským potenciálem ohromují naše publikum na koncertech a na hudebních nosičích.
Začínal jako absolutní kytarový samouk. Povahově spíš introvertní, přemýšlivý typ se smyslem pro důkladnost, přesnost a hledání. Sám se dokázal prokousat úskalími hudební teorie, harmonie a stal se i schopným hráčem z listu, třebaže dlouho stála jeho muzikantsky se rozvíjející osobnost především na improvizacích. Vypiloval techniky hry na elektrickou... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Andršt, 1981 Andršt, Luboš - Capricornus
hodnocení/rating Andršt, Luboš - Capricornus
1/3
recenze/hodnocení
Andršt, 1988 Andršt, Luboš - Plus-Minus blues
hodnocení/rating Andršt, Luboš - Plus-Minus blues
1/2
recenze/hodnocení
Andršt, 1992 Andršt, Luboš - Imprints
hodnocení/rating Andršt, Luboš - Imprints
0/0
recenze/hodnocení
Andršt, 2011 Andršt, Luboš - Blues Alive & Well (DVD)
hodnocení/rating Andršt, Luboš - Blues Alive & Well (DVD)
2/3
recenze/hodnocení
Andršt, 2017 Andršt, Luboš - Time´s Arrow
hodnocení/rating Andršt, Luboš - Time´s Arrow
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000