Anderson, Jon

Anglický zpěvák, skladatel a hráč na několik nástrojů (nar. 1944). Začínal se skupinou Warriors a v r. 1967 vystupoval jako Hans Christian Anderson. O rok později spoluzakládá slavné Yes. Ještě před odchodem z Yes (1980) začíná jeho spolupráce s řeckým hudebníkem Vangelisem (duo Jon And Vangelis).

V roce 1983 se Yes po několikaleté pauze obnovují, ale 80. léta jsou pro ně spíše obdobím zmatků. Anderson přitom jistý čas funguje s některými jejími ex-členy ve skupině Affirmative a později pod názvem Anderson, Bruford, Wakeman, Howe. Po roce 1991 se obnovují původní Yes.

Muzika na Andersonových projektech mimo Yes není příliš vzdálená stylu mateřské kapely (pompézní artrock ovlivněný sci-fi). V 90.... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Anderson, 1976 Anderson, Jon - Olias of Sunhillow
hodnocení/rating Anderson, Jon - Olias of Sunhillow
1/4
recenze/hodnocení
Anderson, 1980 Anderson, Jon - Song Of Seven
hodnocení/rating Anderson, Jon - Song Of Seven
1/1
recenze/hodnocení
Anderson, 1982 Anderson, Jon - Animation
hodnocení/rating Anderson, Jon - Animation
0/0
recenze/hodnocení
Anderson, 1985 Anderson, Jon - 3 Ships
hodnocení/rating Anderson, Jon - 3 Ships
0/0
recenze/hodnocení
Anderson, 1988 Anderson, Jon - In The City of Angels
hodnocení/rating Anderson, Jon - In The City of Angels
0/0
recenze/hodnocení
Anderson, 1994 Anderson, Jon - Deseo
hodnocení/rating Anderson, Jon - Deseo
0/0
recenze/hodnocení
Anderson, 1994 Anderson, Jon - Change We Must
hodnocení/rating Anderson, Jon - Change We Must
0/0
recenze/hodnocení
Anderson, 1995 Anderson, Jon - Angels Embrace
hodnocení/rating Anderson, Jon - Angels Embrace
0/0
recenze/hodnocení
Anderson, 1996 Anderson, Jon - Toltec
hodnocení/rating Anderson, Jon - Toltec
0/0
recenze/hodnocení
Anderson, 1996 Anderson, Jon - Lost Tapes of Opio
hodnocení/rating Anderson, Jon - Lost Tapes of Opio
0/0
recenze/hodnocení
Anderson, 1997 Anderson, Jon - The Promise Ring
hodnocení/rating Anderson, Jon - The Promise Ring
0/0
recenze/hodnocení
Anderson, 1997 Anderson, Jon - Earthmotherearth
hodnocení/rating Anderson, Jon - Earthmotherearth
0/0
recenze/hodnocení
Anderson, 1998 Anderson, Jon - The More You Know
hodnocení/rating Anderson, Jon - The More You Know
1/1
recenze/hodnocení
Anderson, 2007 Anderson, Jon - Live From La La land
hodnocení/rating Anderson, Jon - Live From La La land
0/0
recenze/hodnocení
Anderson, 2010 Anderson, Jon - Survival & Other Stories
hodnocení/rating Anderson, Jon - Survival & Other Stories
0/0
recenze/hodnocení
Anderson, 2010 Anderson, Jon - Anderson/Wakeman - The Living Tree
hodnocení/rating Anderson, Jon - Anderson/Wakeman - The Living Tree
0/0
recenze/hodnocení
Anderson, 2016 Anderson, Jon - Anderson/Stolt - Invention Of Knowledge
hodnocení/rating Anderson, Jon - Anderson/Stolt - Invention Of Knowledge
4/9
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000