Anderson, Ian

Ian Anderson sa narodil 10. 8. 1947 v Dumfermline v Škótsku. Meno tohto hudobníka je neodmysliteľne späté s kapelou Jethro Tull, ktorej je hlavným frontmanom (spevák, skladateľ, textár, flauta, akustická gitara, mandolína). Opis kapely je samostatnou kapitolou na týchto stránkach, ale popri tom nahral Ian Andersona aj sólové albumy, ktorým sa bude venovať táto kapitola.

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Anderson, 1983 Anderson, Ian - Walk into Light
hodnocení/rating Anderson, Ian - Walk into Light
3/6
recenze/hodnocení
Anderson, 1995 Anderson, Ian - Divinities: Twelve Dances with God
hodnocení/rating Anderson, Ian - Divinities: Twelve Dances with God
2/2
recenze/hodnocení
Anderson, 2000 Anderson, Ian - The Secret Language of Birds
hodnocení/rating Anderson, Ian - The Secret Language of Birds
0/0
recenze/hodnocení
Anderson, 2003 Anderson, Ian - Rupi's Dance
hodnocení/rating Anderson, Ian - Rupi's Dance
1/1
recenze/hodnocení
Anderson, 2005 Anderson, Ian - Ian Anderson Plays the Orchestral Jethro Tull
hodnocení/rating Anderson, Ian - Ian Anderson Plays the Orchestral Jethro Tull
0/0
recenze/hodnocení
Anderson, 2012 Anderson, Ian - Thick as a Brick 2: Whatever Happened to Gerald Bostock?
hodnocení/rating Anderson, Ian - Thick as a Brick 2: Whatever Happened to Gerald Bostock?
4/9
recenze/hodnocení
Anderson, 2014 Anderson, Ian - Homo Erraticus
hodnocení/rating Anderson, Ian - Homo Erraticus
2/4
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000