Amplifier

Amplifier je skupina hrajúca progresívny rock. Zakladajúcimi členmi sú Sel Balamir gitara a spev, Neil Mahony basa a Matt Brobin bicie.

Po svojom vzniku, v roku 1999, skupina koncertuje po Británii a nahráva niekoľko demonahrávok, ktoré rozposielala nahrávacím spoločnostiam a tlači. V máji 2002 podpisujú zmluvu so spoločnosťou Music for Nation. Po dvoch singloch vychádza 6. júna 2004 ich prvý album pod názvom Amplifier. CD bolo veľmi priaznivo prijaté anglickými médiami a kritikou.

Spoločnosť Music for Nation sa dostáva do finančných problémov a je pohltená Sony, ktorá nemá záujem o prácu s malými skupinami. Amplifier si odkupuje práva na svoj album a podpisuje zmluvu s nemeckou spoločnosťou SPV. Ich debutový... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Amplifier 2004 Amplifier - Amplifier
hodnocení/rating Amplifier - Amplifier
0/1
recenze/hodnocení
Amplifier 2005 Amplifier - The Astronaut Dismantles HAL
hodnocení/rating Amplifier - The Astronaut Dismantles HAL
0/0
recenze/hodnocení
Amplifier 2006 Amplifier - Insider
hodnocení/rating Amplifier - Insider
0/1
recenze/hodnocení
Amplifier 2009 Amplifier - Eternity
hodnocení/rating Amplifier - Eternity
0/0
recenze/hodnocení
Amplifier 2011 Amplifier - The Octopus
hodnocení/rating Amplifier - The Octopus
0/1
recenze/hodnocení
Amplifier 2011 Amplifier - Fractal
hodnocení/rating Amplifier - Fractal
0/0
recenze/hodnocení
Amplifier 2013 Amplifier - Echo Street
hodnocení/rating Amplifier - Echo Street
0/1
recenze/hodnocení
Amplifier 2014 Amplifier - Mystoria
hodnocení/rating Amplifier - Mystoria
0/1
recenze/hodnocení
Amplifier 2017 Amplifier - Trippin' With Dr. Faustus
hodnocení/rating Amplifier - Trippin' With Dr. Faustus
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000