Amos, Tori

Dcera metodického kněze Tori Amos (vlastním jménem Myra Ellen Amos) se narodila 22. srpna 1963 v Newtonu ve státě New Caroline, avšak její dětství je spojeno Georgetownem, kam se její rodina v roce 1965 přestěhovala. Dívenka záhy pronikla k pianu a už v pěti letech skládala vlastní instrumentální skladby. Její talent byl ohromující a v oněch pěti letech začala studovat na Peabody Conservatory of Music a stala se tak nejmladší studentkou této školy v její historii.

Jenomže Ellen měla radši rockovou muziku, než nějakou tu klasiku a vzhledem k tomu, že dovedla zahrát skladbu poté, co ji zaslechla, tak ji nebavilo číst noty z listu, a tak byla její činnost na konzervatoři v jedenáctém roce jejího života ukončena. Ellen byla i... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Amos, 1992 Amos, Tori - Little Earthquakes
hodnocení/rating Amos, Tori - Little Earthquakes
2/2
recenze/hodnocení
Amos, 1994 Amos, Tori - Under the Pink
hodnocení/rating Amos, Tori - Under the Pink
1/1
recenze/hodnocení
Amos, 1996 Amos, Tori - Boys For Pele
hodnocení/rating Amos, Tori - Boys For Pele
0/1
recenze/hodnocení
Amos, 1998 Amos, Tori - From The Choirgirl Hotel
hodnocení/rating Amos, Tori - From The Choirgirl Hotel
0/0
recenze/hodnocení
Amos, 1999 Amos, Tori - To Venus and Back
hodnocení/rating Amos, Tori - To Venus and Back
0/0
recenze/hodnocení
Amos, 2001 Amos, Tori - Strange Little Girls
hodnocení/rating Amos, Tori - Strange Little Girls
0/0
recenze/hodnocení
Amos, 2002 Amos, Tori - Scarlet's Walk
hodnocení/rating Amos, Tori - Scarlet's Walk
2/2
recenze/hodnocení
Amos, 2003 Amos, Tori - A Tori Amos Collection: Tales Of A Librarian
hodnocení/rating Amos, Tori - A Tori Amos Collection: Tales Of A Librarian
0/0
recenze/hodnocení
Amos, 2004 Amos, Tori - Welcome To Sunny Florida (DVD)
hodnocení/rating Amos, Tori - Welcome To Sunny Florida  (DVD)
0/0
recenze/hodnocení
Amos, 2005 Amos, Tori - The Beekeeper
hodnocení/rating Amos, Tori - The Beekeeper
0/0
recenze/hodnocení
Amos, 2007 Amos, Tori - American Doll Posse
hodnocení/rating Amos, Tori - American Doll Posse
0/0
recenze/hodnocení
Amos, 2009 Amos, Tori - Abnormally Attracted to Sin
hodnocení/rating Amos, Tori - Abnormally Attracted to Sin
0/0
recenze/hodnocení
Amos, 2009 Amos, Tori - Midwinter Graces
hodnocení/rating Amos, Tori - Midwinter Graces
0/0
recenze/hodnocení
Amos, 2011 Amos, Tori - Night of Hunters
hodnocení/rating Amos, Tori - Night of Hunters
0/0
recenze/hodnocení
Amos, 2012 Amos, Tori - Gold Dust
hodnocení/rating Amos, Tori - Gold Dust
0/0
recenze/hodnocení
Amos, 2014 Amos, Tori - Unrepentant Geraldines
hodnocení/rating Amos, Tori - Unrepentant Geraldines
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000