Amon Düül

V 80. rokoch sa spojili dvaja hráči, Dave Anderson a John Weinzierl z Amon Düül II a vydali štvoricu albumov pod hlavičkou Amon Düül. Pre rozlíšenie sa k tejto formácii často pripája aj skratka spojeného kráľovstva (UK).

hejkal 03/2014

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Amon 1981 Amon Düül - Hawk meets penguin
hodnocení/rating Amon Düül - Hawk meets penguin
0/0
recenze/hodnocení
Amon 1984 Amon Düül - Meetings With Menmachines, Unremarkable Heroes Of The Past
hodnocení/rating Amon Düül - Meetings With Menmachines, Unremarkable Heroes Of The Past
0/0
recenze/hodnocení
Amon 1987 Amon Düül - Airs on a shoe string
hodnocení/rating Amon Düül - Airs on a shoe string
0/0
recenze/hodnocení
Amon 1989 Amon Düül - with special guest Robert Calvert: Die Lösung
hodnocení/rating Amon Düül - with special guest Robert Calvert: Die Lösung
0/0
recenze/hodnocení
Amon 1989 Amon Düül - Fool moon
hodnocení/rating Amon Düül - Fool moon
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000