Amon Düül II

Sedmdesátá léta u našich sousedů za šumavskými hvozdy v NSR byla poměrně bohatá na nástup řady zajímavých skupin a interpretů, kteří se osobitým způsobem postavili k progresívnímu rocku a reagovali na undergroundovou a alternativní britskou scénu svými mnohdy velice zajímavými a podnětnými alby, které si nijak nezadaly s těmi, které vznikaly na britských ostrovech.

Do kategorie skupin, kterým se začalo říkat "kraut rock" naleží na čelní místo i skupina Amon Düül II., která odpočátku sedmdesátých let na sebe výrazně upozorňovala progresivními hudebními ambicemi. Svým subjetivním pohledem bych teď zhodnotil jejich album, které osobně považuji za jedno z nejlepších v jejich diskografii.

Petr Gratias... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Amon 1969 Amon Düül II - Phallus Dei
hodnocení/rating Amon Düül II - Phallus Dei
1/1
recenze/hodnocení
Amon 1970 Amon Düül II - Yeti
hodnocení/rating Amon Düül II - Yeti
0/1
recenze/hodnocení
Amon 1971 Amon Düül II - Dance of the Lemmings
hodnocení/rating Amon Düül II - Dance of the Lemmings
0/0
recenze/hodnocení
Amon 1972 Amon Düül II - Carnival in Babylon
hodnocení/rating Amon Düül II - Carnival in Babylon
0/0
recenze/hodnocení
Amon 1973 Amon Düül II - Wolf City
hodnocení/rating Amon Düül II - Wolf City
1/1
recenze/hodnocení
Amon 1973 Amon Düül II - Live in London
hodnocení/rating Amon Düül II - Live in London
0/0
recenze/hodnocení
Amon 1974 Amon Düül II - Vive la Trance
hodnocení/rating Amon Düül II - Vive la Trance
0/0
recenze/hodnocení
Amon 1974 Amon Düül II - Hijack
hodnocení/rating Amon Düül II - Hijack
1/1
recenze/hodnocení
Amon 1975 Amon Düül II - Made in Germany
hodnocení/rating Amon Düül II - Made in Germany
0/0
recenze/hodnocení
Amon 1975 Amon Düül II - Lemmingmania
hodnocení/rating Amon Düül II - Lemmingmania
1/1
recenze/hodnocení
Amon 1976 Amon Düül II - Pyragony X
hodnocení/rating Amon Düül II - Pyragony X
0/0
recenze/hodnocení
Amon 1977 Amon Düül II - Almost Alive
hodnocení/rating Amon Düül II - Almost Alive
0/0
recenze/hodnocení
Amon 1978 Amon Düül II - Only Human
hodnocení/rating Amon Düül II - Only Human
0/0
recenze/hodnocení
Amon 1981 Amon Düül II - Vortex
hodnocení/rating Amon Düül II - Vortex
0/0
recenze/hodnocení
Amon 1995 Amon Düül II - Nada Moonshine #
hodnocení/rating Amon Düül II - Nada Moonshine #
0/0
recenze/hodnocení
Amon 1997 Amon Düül II - Flawless
hodnocení/rating Amon Düül II - Flawless
0/0
recenze/hodnocení
Amon 2010 Amon Düül II - Bee As Such (Aka: Düülirium)
hodnocení/rating Amon Düül II - Bee As Such (Aka: Düülirium)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000