Ambrosia

Ambrosia je americká prog/soft-rocková kapela. Z komerčného hľadiska bola Ambrosia dosť úspešná a získala si obľubu u amerických fanúšikov príjemnými melodickými skladbami.

Prvý debutový album Ambrosia (1975) je najviac ceneným albumom u fanúšikov. Obsadil hneď 22. miesto predajnosti albumov v USA. Album sa vyznačuje symfonickými klávesmi, bohatými vokálnymi harmóniami a o finálny mix sa postaral svetoznámy Alan Parsons. Somewhere I've Never Travelled už bol na tom horšie a vystúpil na 79. miesto albumového rebríčka USA. Na úspechy nadviazali ďalšími dvoma albumami Life Beyond L.A. (# 19) a One Eighty (# 25). Vyšli z nich úspešné singlové hity How Much I Feel a Biggest Part of Me, ktoré zhodne obsadili 3. miesto Billboard Hot... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Ambrosia 1975 Ambrosia - Ambrosia
hodnocení/rating Ambrosia - Ambrosia
0/1
recenze/hodnocení
Ambrosia 1976 Ambrosia - Somewhere I've Never Travelled
hodnocení/rating Ambrosia - Somewhere I've Never Travelled
0/0
recenze/hodnocení
Ambrosia 1978 Ambrosia - Life Beyond L.A.
hodnocení/rating Ambrosia - Life Beyond L.A.
0/0
recenze/hodnocení
Ambrosia 1980 Ambrosia - One Eighty
hodnocení/rating Ambrosia - One Eighty
0/0
recenze/hodnocení
Ambrosia 1982 Ambrosia - Road Island
hodnocení/rating Ambrosia - Road Island
1/1
recenze/hodnocení
Ambrosia 1997 Ambrosia - Anthology
hodnocení/rating Ambrosia - Anthology
0/0
recenze/hodnocení
Ambrosia 2002 Ambrosia - Live At The Galaxy
hodnocení/rating Ambrosia - Live At The Galaxy
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000